Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (02/12/11)

default image

Η επιστολή του Λ. Παπαδήμου στους Ευρωπαίους, το άνοιγμα των επαγγελμάτων και η εργασιακή εφεδρεία. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Σφίγγει ο κλοιός για Παπακωνσταντίνου” τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στην υπόθεση του ελλείμματος του 2009. “Τον αδειάζει με τακτ ακόμη και ο Βενιζέλος”, αναφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ

“Εμφύλιος για τους μισθούς της ΔΕΗ” και “Κουρεύουν τις παροχές αναπήρων” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας, που κάνει λόγο για απειλές για μπλακ άουτ στις γιορτές και μειώσεις σε ποσοστά αναπηρίας, περίθαλψη και επιδόματα αντίστοιχα.

Έθνος

“Σαρωτικό άνοιγμα στα κλειστά επαγγέλματα” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στα νέα δεδομένα στην εργασία και τις αμοιβές χιλιάδων επαγγελμάτων.

Ελεύθερος Τύπος

“Δικαστικό μπλόκο στην εργασιακή εφεδρεία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται σε απόφαση του Εφετείου Πειραιά, που σταμάτησε προσυνταξιοδότηση υπαλλήλου.

Αδέσμευτος Τύπος

“Θα υλοποιήσουμε όλες τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου”, τιτλοφορεί η εφημερίδα, που αναφέρεται στην επιστολή του πρωθυπουργού, Λ. Παπαδήμου, στους Ευρωπαίους.

Βραδυνή

“Νομιμοποίηση αυθαίρετων οικισμών” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο “παράθυρο” που άνοιξε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, για δεκάδες αυθαίρετους οικισμούς σε δασικές εκτάσεις της Αττικής.

Espresso

“Έτσι χτυπάει η μαφία των αναβολικών”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που αναφέρεται στα διάσημα θύματα και την “κραυγή αγωνίας από τον mr Romeo”.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Υπέρ των γερμανικών δημοσιονομικών όρων ο Σαρκοζί” και “πρώτα σύννεφα στην κυβέρνηση Παπαδήμου” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Σκοτώνουν τη δημόσια περιουσία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Ριζοσπάστης

“Μαζική δυναμική η απεργία και οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα