Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03/12/11)

default image

Σε ποιον λογοδοτεί ο Λ. Παπαδήμος, το χαράτσι στα ακίνητα και ο έμπιστος της Μέρκελ υφυπουργός Εργασίας. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Μαριονέτα” τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που χαρακτηρίζει “μοιραίο και άβουλο” τον Λουκά Παπαδήμο. “Συνεχίζει να δίνει αναφορά των πεπραγμένων στον Γιώργο”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ

“Επιχείρηση Θεσσαλονίκη” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο τα σχέδια της Μέρκελ στην Ελλάδα και το ρόλο του έμπιστού της, υφυπουργού Εργασίας, Φούχτελ.

Έθνος

“Η εφεδρεία απειλεί 20.000 εκπαιδευτικούς” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. Κάνει λόγο για νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και μείωση των δαπανών για την Παιδεία το 2012.

Ελεύθερος Τύπος

“Διορθώσεις κοροϊδία για το χαράτσι στα ακίνητα” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για εγκύκλιο – λαβύρινθο από το υπουργείο Οικονομικών.

Αδέσμευτος Τύπος

“ΙΔΟΥ το πασοκικό κράτος”, τιτλοφορεί η εφημερίδα, που αναφέρεται σε εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις επί κυβερνήσεων που ΠΑΣΟΚ.

Αυριανή

“Χρεοκοπία 100% της Ελλάδας” σύμφωνα με έκθεση της Αγγλίας αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα. “Ακολουθούν Πορτοκαλία, Ιρλανδία και Ιταλία”, σημειώνει.

Βραδυνή

“Συντάξεις, πότε συμφέρει η έξοδος από το Δημόσιο” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στα όρια ηλικίας και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Espresso

“Με έσωσε από τον θάνατο η γυναίκα  μου”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, που φιλοξενεί συνέντευξη του Στηβ Ντούζου.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Μέρκελ: Θα πάρει χρόνο η κρίση” είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Απέρριψε την έκδοση ευρωομολόγου και τη διεύρυνση του ρόλου του ΔΝΤ”, προσθέτει.

Αυγή

“Στον πόλεμο χωρίς σχέδιο” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που χαρακτηρίζει την Ελλάδα “έρμαιο δανειστών και τοκογλύφων”.

Ριζοσπάστης

“Υπόθεση όλων των εργατών ο αγώνας στη Χαλυβουργία” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που καλεί σε ένταση της αγωνιστικής αλληλεγγύης.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα