Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12/12/11)

default image

Στις αγωγές των 117 πρώην βουλευτών πουν ζητούν τα αναδρομικά εν μέσω κρίσης αναφέρεται η πλειοψηφία του ελληνικού Τύπου. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Οι 117 βουλευτές που ζητάνε (!) 240.000 ευρώ έκαστος εν μέσω κρίσης” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα. Αναφορά σε όλα τα ονόματα των βουλευτών που διεκδικούν τα αναδρομικά.

ΤΑ ΝΕΑ

“Η τρόικα ζητάει τα ρέστα”, ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για εβδομάδα σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ελευθεροτυπία

“Χειρουργούν 50% το εφάπαξ” ο τίτλος του κεντρικού θέματος στην εφημερίδα. Η γενική απεργία στη Συρία και η αιματηρή καταστολή με πάνω από 50 νεκρούς, βρίσκονται επίσης στην πρώτη σελίδα.

Έθνος

“Η λίστα με τις αγωγές της ντροπής” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, αναφερόμενη στους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά δεκάδες εκατ. ευρώ.

Ελεύθερος Τύπος

“Μυστικό μνημόνιο με υπογραφή Βενιζέλου” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρει πως έκθεση της τρόικας αποκαλύπτει τις κρυφές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ.

Αδέσμευτος Τύπος

“Η κοπάνα νέος τρόπος διαμαρτυρίας των πληττομένων”, γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, αναφερόμενη στις άγριες περικοπές και την εφεδρεία στο Δημόσιο.

Βραδυνή

“Συντάξεις, έξυπνα βήματα για μεγαλύτερες αποδοχές”, τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, παρέχοντας έναν οδηγό με παραδείγματα για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Espresso

“Εφιάλτης στη σόουμπιζ” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε συλλήψεις διασήμων.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα