Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20/12/11)

default image

Το πάγωμα των επιστροφών φόρου και ΦΠΑ, οι ρυθμίσεις για τους οφειλέτες και η δουλειά στην Ε.Ε. είναι τα θέματα που "παίζουν" στον Τύπο. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Θα έχουμε νεκρούς στα νοσοκομεία του Λοβέρδου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, κάνοντας λόγο για βόμβα από τον Ι. Τούντα (πρόεδρο του ΕΟΦ) για τις κατοχικές περικοπές στα φάρμακα.

Τα Νέα

“Παγώνουν τις επιστροφές φόρου και ΦΠΑ” ο κεντρικός τίτλος, σημειώνοντας ότι μετά την Πρωτοχρονιά του 2012 θα αρχίσει και πάλι τις πληρωμές προς τους φορολογούμενους το Δημόσιο.

Έθνος

“Ρύθμιση σκούπα για τους οφειλέτες” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι θα μπορούν να αποπληρώσουν όλα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους στο Δημόσιο σε 60 δόσεις.

Ελεύθερος Τύπος

“Ανοίγουν τα σύνορα στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι κοινοτική οδηγία διευκολύνει τη μετανάστευση για δουλειά στην Ε.Ε.

Ελευθεροτυπία

“Δουλειά στην Ε.Ε. με μια ταυτότητα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στο πανευρωπαϊκό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό για άσκηση επαγγέλματος.

Βραδυνή

“Δάνεια πώς να τα διαγράψετε” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε νέα δικαστική νίκη δανειοληπτών κατά τραπεζών στην Κρήτη.

Espresso

“Κτηνωδία, χτύπησαν έγκυο για μια χούφτα ευρώ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της από αδίστακτους ληστές.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Παράθυρο για ανασχηματισμό” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι δεν θα ανεχθεί “υπουργούς μερικής απασχόλησης”.

Αυγή

“Μας δένουν χειροπόδαρα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τοκογλυφική επίθεση της διεθνούς των τραπεζιτών με το “κούρεμα”.

Ριζοσπάστης

“Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια για την προστασία των ανέργων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφέροντας ότι θα γίνουν συγκεντρώσεις σε 44 πόλεις της χώρας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα