Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/12/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Παπαδήμο πες αλεύρι” ο τίτλος του κεντρικού θέματος σήμερα, που κάνει λόγο για σθεναρή στάση της ΝΔ που διέλυσε το μύθο της μη διαπραγμάτευσης.

Τα Νέα

“Νέο συμβόλαιο με καθαρές λύσεις” ο κεντρικός τίτλος, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός ξεκινά από αύριο εντατικές συνομιλίες με Σαμαρά, Παπανδρέου και Καρατζαφέρη.

Έθνος

“Ραντεβού κορυφής για καθαρές λύσεις ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει πως “μετά τα φάλτσα” έρχονται συναντήσεις Παπαδήμου με τους 3 πολιτικούς αρχηγούς.

Ελεύθερος Τύπος

“Μειώσεις σοκ έως 25% μπλόκαρε η ΝΔ” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις επικείμενες περικοπές των επικουρικών συντάξεων.

Αδέσμευτος Τύπος

“Μέχρι 25% μειώσεις στις επικουρικές”, αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, που κάνει λόγο για μερική υποχώρηση Κουτρουμάνη.

Ελευθεροτυπία

“Ναυάγησαν στις επικουρικές” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει πως “στο πρώτο μεγάλο θέμα, η κυβέρνηση Παπαδήμου έπεσε σε ξέρα”.

Βραδυνή

“Συντάξεις, οι αλλαγές το 2012 σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αυριανή

“Στον αέρα η κυβέρνηση Παπαδήμου”, “Επιταχύνονται οι εκλογές” αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα, σημειώνοντας “Απέτρεψε ο Σαμαράς τη μείωση των επικουρικών συντάξεων”.

Espresso

“Η κόρη του Εμφιετζόγλου έσωσε την πολύτεκνη οικογένεια” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο δράμα της οικογένειας από την Πάτρα.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Ο Παπαδήμος θα συζητήσει με τους αρχηγούς το χρόνο των εκλογών και το τί χρειάζεται να γίνει”, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Καθημερινή”.

Αυγή

“Κυβέρνηση για σύνταξη” αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και αναφέρεται στο χτεσινό ναυάγιο του υπουργικού για μείωση εώς και 25%.

Ριζοσπάστης

“Τσεκούρι στις επικουρικές, μείωση εργοδοτικών εισφορών”, το χτύπημα του Ριζοσπάστη.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα