Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/12/11)

default image

Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

Δημοκρατία

“Αντίσταση από τους διαστές” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι οι παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων έσκασαν σαν βόμβα στην καρδιά του διεφθαρμένου συστήματος.

Τα Νέα

“Τα νέα τεκμήρια. Πώς θα φορολογηθούμε για τα εισοδήματα του 2011” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που παραθέτει οδηγό για τις αυξήσεις σε αυτοκίνητα, ακίνητα και σκάφη.

Έθνος

“Τεκμήρια απόχη για φοροφυγάδες” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι θα έρθουν αυξήσεις έως και 33% στην κατοικία και έως 71% στα αυτοκίνητα.

Ελεύθερος Τύπος

“Παρακράτος διαφθοράς “καθάρισε” τους 2 εισαγγελείς” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει ότι επτά καυτοί φάκελοι προκάλεσαν τις παραιτήσεις βόμβα.

Αδέσμευτος Τύπος

“Βόμβα μεγατόνων στη Δικαιοσύνη” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην ξαφνική παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων.

Βραδυνή

“Δάνεια. Τα έξι μυστικά για τη διαγραφή τους” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας” που αναφέρεται και σε νέα δικαίωση δανειολήπτη από το ειρηνοδικείο Χανίων.

Αυριανή

“Ράπισμα Πούτιν στο ξοφλημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι τίναξαν τις ελληνορωσικές σχέσεις για να εκτελέσουν το “συμβόλαιο” εξόντωσης του Εφραίμ.

Espresso

“Άγριο ντου σε σπίτια εφοπλιστών” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει το πώς σχεδίασαν το διπλό χτύπημα στα νότια προάστια οι τρεις ληστές.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Παραίτηση εισαγγελέων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, σημειώνοντας ότι καταγγέλλουν πιέσεις συμφερόντων με την κυβέρνηση να ζητά συγκεκριμένα στοιχεία.

Αυγή

“Πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο κατά της Δικαιοσύνης” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην αιφνίδια παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων.

Ριζοσπάστης

“Παναττική 24ωρη απεργία 17 Νοεμβρίου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα