Τελετή Έναρξης; Last Year!

default image

Είναι πολλά τα λεφτά και όπως με ειλικρίνεια είπε ο σπίκερ, "Δεν γίνεται να δούμε την τελετή έναρξης του Euro γιατί πρέπει να δείξουμε διαφημίσεις"

Virtual Replay

Δείτε
εδώ στην απίθανη πλατφόρμα εικονική πραγματικότητας (sic) τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ των αγώνων του Euro 2008. Ήδη είναι διαθέσιμα αυτά των αγώνων Ελβετία – Τσεχία και Πορτογαλία – Τουρκία, ενώ το βράδυ θα προστεθούν των Αυστρία – Κροατία και Γερμανία – Πολωνία.

Γιούρο

Και όταν λέμε Γιούρο εννοούμε ασφαλώς το νόμισμα και όχι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Δυστυχώς οι διαφημίσεις ήταν πολλές και όπως με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε ο σπίκερ, ‘Δεν γίνεται να δούμε την τελετή έναρξης του Euro γιατί πρέπει να σας δείξουμε διαφημίσεις’. Στην επιστροφή πάντως από τις διαφημίσεις και αφού η τελετή είχε ολοκληρωθεί, μας ενημέρωσε πως ήταν εντυπωσιακή. Εντάξει, αφού αυτός την ευχαριστήθηκε…

Χόλιγουντ
Σύμφωνα με μελέτες, η απεργία των σεναριογράφων που κράτησε 100 μέρες, θα στοιχίσει συνολικά στην οικονομία της Καλιφόρνιας 2,1 δισ. δολάρια. Σκεφτείτε να κάνουν και οι ηθοποιοί…

Λέμε να δούμε

Euro.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 26 Μαΐου με 1η Ιουνίου το MEGA ήταν και πάλι πρώτο και μάλιστα με ανεβασμένο ποσοστό (18,4%). Στο 16% ο ΑΝΤ1, στο 14,5% ο ALPHA. Τέταρτο το ALTER με 11,6%, πέμπτο το STAR με 10,9%. Στο 7,2% η ΝΕΤ, 4,1% για τον ΣΚΑΪ.

Κυριακάτικες

Στην κορυφή το Βήμα και την περασμένη Κυριακή με 212 χιλ. φύλλα. Δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 180, στις 151 χιλ. η Ελευθεροτυπία. Τέταρτο το Έθνος με 128 χιλ., πτώση για την Καθημερινή (124), μόλις 89 χιλ. για τον Ελεύθερο Τύπο. Στις 92 χιλ. φύλλα τα Νέα το Σάββατο.

City Press
Πως περνάει ο καιρός… Πέντε ετών έγινε στις 4 Ιουνίου η free-press εφημερίδα του Γιώργου Κύρτσου, City Press. Πολλές ευχές.

ΕΡΤ
Δείτε εδώ τον πρωτότυπο διαγωνισμό του Mediablog με λογότυπα της ΕΡΤ. Δεν ξέρουμε αν είναι καλύτερα, πάντως είναι φθηνότερα.

Παιχνίδια
Δείτε πιο κάτω τα 10 καλύτερα αμερικάνικα video games όλων των εποχών, σύμφωνα με το Forbes:
Grand Theft Auto: San Andreas
Guitar Hero III: Legends Of Rock
Madden NFL 07
Grand Theft Auto: Vice City
Madden NFL 06
Halo 2
Madden NFL 08
Call Of Duty 4: Modern Warfare
Grand Theft Auto 3
Madden NFL 2005
Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτοαφιέρωμα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Έθνος για την κοπάνα.

ΚΛΙΚ
Η επιστροφή του ιστορικού περιοδικού έλαβε χώρα στο διαδίκτυο. Το ΚΛΙΚ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1987 και το τελευταίο τεύχος βγήκε στα περίπτερα τον Δεκέμβριο του 2005. Αν και καθυστερημένα, βγήκε στο ίντερνετ με μορφή online περιοδικού (χωρίς υποσχέσεις και υποχρεώσεις λέει ο Άρης Τερζόπουλος). Το ΚΛΙΚ το έχουμε πάντα στην καρδιά μας, με αυτό μεγαλώσαμε. Καλή νέα αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Sportsblog III

Μέχρι σήμερα Κυριακή, οι συμμετοχές. Σπεύσατε .

ΕΡΤ
Εδώ μπορείτε να βλέπετε online και live τους αγώνες του Euro.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από το γκολ του Σβέρκου στη νίκη της Τσεχίας επί της Ελβετίας, με την οπτική του Virtual Replay .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα