Τέλος για Ελεύθερο Τύπο και City

default image

Δυστυχώς πολύ δυσάρεστες εξελίξεις, κλείνουν δύο Μέσα, πολλοί άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους. Διαβάστε το Δ.Τ.

Κλείνει ο Ελεύθερος Τύπος και ο City FM

Δυστυχώς πολύ δυσάρεστες εξελίξεις, κλείνουν δύο Μέσα, πολλοί άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους. Διαβάστε το
Δ.Τ . Από αυτό κρατάμε το ‘Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή’ και το ‘Οι εταιρίες θα εκπληρώσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων και όλων των συνεργατών τους’.

Καλή δύναμη σε όλους τους δημοσιογράφους που δούλευαν στο Ίδρυμα Τύπου.

Είναι σαφές πως το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου μπορεί να είναι η αρχή ενός ντόμινο εξελίξεων στον χώρο των εφημερίδων και γενικότερα των μίντια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Συλλεκτικό αν και μάλλον αύριο θα βγει το τελευταίο φύλλο. Η τελευταία είδηση που δημοσίευσε το σάιτ. Πολύ κρίμα πάντως να κλείνει η αισθητικά καλύτερη εφημερίδα της χώρας και να επιβιώνουν άλλες τραγικές περιπτώσεις χάρη και μόνο στην κρατική διαφήμιση. Το πρόβλημα βέβαια με τον Ε.Τ, λένε πολλοί, ήταν στο περιεχόμενο και όχι στο περιτύλιγμα.

Esquire – Bazaar
Όσο αφορά τα δύο ένθετα περιοδικά του Ε.Τ, μαθαίνουμε πως το Esquire της ΙΜΑΚΟ θα συνεχίσει να κυκλοφορεί αυτόνομο στα περίπτερα μέχρι να αποφασιστεί το επόμενο βήμα, ενώ μάλλον το ίδιο ισχύει και για το Bazaar των Αττικών Εκδόσεων.

Φάουλ
Ήταν να έρθει στη χώρα μας ο Ερντογάν αλλά το ακύρωσε. Μερικές εφημερίδες είχαν χθες άλλη άποψη για την πραγματικότητα. Σε γκάφα λοιπόν υπέπεσε το Βήμα και ακολούθως το Έθνος και η Ελευθεροτυπία. Το θέμα έχει καλυφθεί εκτενώς εδώ . Μεγάλος ντόρος έχει γίνει εδώ .

Λόγια του αέρα
Διαβάστε εδώ ένα απίθανο άρθρο με 50 φράσεις που χρησιμοποιούνται στα γραφεία και τις μισούμε.

Top Gear
Απίστευτο! Αποκαλύφθηκε ο Stig του Top Gear και είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστέψουμε ο Τζέρεμι Κλάρκσον. Δείτε το βίντεο , διαβάστε το άρθρο .

Να ζήσουν
Άλλος ένας δημοσιογράφος του SPORT 24 έχασε την ελευθερία του. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Σταματόπουλο που το Σάββατο παντρεύτηκε την καλή του. Υγεία και πολλούς απογόνους!

Στο Ιράν
Ο θάνατος μια κοπέλας από σφαίρες μπροστά στα μάτια μας, μας κόβει τα γόνατα. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Η Neda έχει γίνει συνώνυμο της επανάστασης στο Ιράν. Περισσότερα για τις αναταραχές στο Ιράν εδώ .

Μουσείο
Ωραιότατο το photostory από τα εγκαίνια.

Google
Έχει πέσει πολύ δουλειά στη Google τελευταία. Νέα οπτική στο Google News είναι το νεότερο από τα εργαστήρια του κολοσσού του διαδικτύου. Ονομάζεται Flipper και εδώ μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες.

Στην Apple

Ο Στιβ Τζομπς έκανε μεταμόσχευση ήπατος. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να γίνετε συνδρομητές της Wall Street Journal (είναι οι πρώτοι που είχαν την είδηση). Υπάρχει και δωρεάν εδώ πάντως.

Φωτό της ημέρας
Η θερινή ισημερία στο Στόουνχεντζ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα