Τέλος για Master Chef και Veto

default image

Οριστικό τέλος λοιπόν και για τη Veto, όπως λέγαμε και χθες. Ξεκίνησε με 200.000 φύλλα, όπως επισημαίνει το Mediablog και τερματίζει με 10.000 φύλλα. Ποιός είπε πως είναι εύκολο;

nova
Μερικές από τις ταινίες που θα προβάλλει η nova τον Ιανουάριο είναι οι Avatar, Alice n Wonderland, Julie & Julia, The Book of Eli, 500 Days of Summer, The Girl Who Played With Fire.

Σινεμά
Με το τεύχος που κυκλοφορεί, τρεις ταινίες του Λούκας Μούντισον. Λίλια για πάντα, Container, A Hole in my Heart. Έχουμε δει τη Λίλια και ακόμα μας στοιχειώνει.

Ζώα
Μιλάνε . Πολύ αστείο.

Remi Gaillard
Ο διαγωνισμός με τα βίντεο – ασανσέρ συνεχίζεται. Δείτε εδώ , μερικά είναι άκρως επιτυχημένα.

Status
Η ανατομία του Facebook.

Veto
Οριστικό τέλος λοιπόν και για τη Veto, όπως λέγαμε και χθες. Ξεκίνησε με 200.000 φύλλα, όπως επισημαίνει το Mediablog  και τερματίζει με 10.000 φύλλα. Ποιός είπε πως είναι εύκολο;

Master Chef
Ολοκληρώθηκε χθες (τηλεοπτικά) το Master Chef και σίγουρα όλοι χάρηκαν με τη νίκη του συγκεκριμένου παίκτη, γιατί μπορεί να είναι αρκετά αλαζόνας, παράλληλα όμως είναι ατακαδόρος, το “έχει” και πρέπει να είναι και καλό παιδί (sic). Όσο αφορά την εκπομπή, πρέπει να παραδεχτούμε πως έγινε καλή δουλειά, πολύ καλή παραγωγή. Οι κριτές καταπληκτικοί στο γυαλί (και στην κουζίνα βέβαια), οι παίκτες επίσης πολύ τηλεοπτικοί, ενώ κατάφεραν να κάνουν τη Μανωλίδου συμπαθή (ή τουλάχιστον μη ενοχλητική-θα καταρρεύσω). Σαφώς και θα υπάρξει συνέχεια μια και η επιτυχία της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν μεγάλη (ο τελικός έκανε 54,6%).

Mash-up
Το βίντεο αυτό είναι υπέροχο όμως περιέχει spoilers αν τυχόν δεν έχετε δει τα 11 φιλμ της Pixar (κακώς να τα δείτε).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για την ανάπλαση στο Πεδίον του Άρεως.

Top Gear (Spoiler Alert)
Ευχαριστούμε το φίλο της στήλης που αλίευσε αυτό: Οι τρεις παρουσιαστές πυροβολούν το Stig. Τα ήθελε και τα έπαθε ο τελευταίος.

Treasure Link
POOPT .

Φωτό της ημέρας
Στο Μπρούκλιν. Δείτε και ένα ωραίο βίντεο .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα