Τέλος για το Prison Break

default image

Είναι καλό να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή. Όχι ότι ισχύει ακριβώς αυτό για το Prison Break αλλά λίγο ακόμα να συνεχιζόταν θα γινόταν παρωδία

Prison Break

Είναι καλό να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή με το κεφάλι ψηλά. Όχι ότι ισχύει ακριβώς αυτό για το
Prison Break αλλά λίγο ακόμα να συνεχιζόταν θα γινόταν παρωδία. Η FOX λοιπόν το αποφάσισε και προχώρησε στον τερματισμό της σειράς. Μετά από 2 πρώτες καταπληκτικές σεζόν ήρθαν οι 2 επόμενες να μας το χαλάσουν, οπότε είναι καλύτερα για όλους να χαιρετηθούμε και να πάμε γι’ άλλα. Ο 4ος κύκλος που προβάλλεται τώρα στις ΗΠΑ είναι ο τελευταίος. Συγκεκριμένα τώρα υπάρχει διάλειμμα, μετά από την προβολή 16 επεισοδίων, θα επιστρέψει όμως τον Απρίλιο όπου και θα ολοκληρωθεί.

Διαφήμιση
Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική πως οι τράπεζες και οι οικονομικοί οργανισμοί, τα αυτοκίνητα και οι τηλεπικοινωνίες ήταν οι διαφημιζόμενοι που δαπάνησαν τα περισσότερα χρήματα (438 εκατ. ευρώ) στα ΜΜΕ για διαφήμιση το 2008. Άλλοι μεγάλοι πελάτες ήταν το Δημόσιο, η ένδυση, τα προσωπικά είδη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το ‘Στη Β’ κατηγορία έριξαν την οικονομία’.
Καλά, την είδαμε και την Super League…

Σινεμά
Η 15η απονομή των SAG (Screen Actors Guild) Awards θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες. Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες (πέντε έχει το φιλμ Doubt).

BAFTA
Όσο για τα βρετανικά Όσκαρ, τα BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), οι υποψηφιότητες είναι εδώ (από 11 οι ταινίες Slumdog Millionaire και The Curious Case of Benjamin Button) και η τελετή θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Προφυλακτικά
Σίγουρα η καλύτερη διαφήμιση της Durex και μια από τις πιο αστείες που έχει ανακαλύψει ο Adartist.

YouTube
Σίγουρα θα σας έχει τύχει να δείτε βίντεο στο YouTube μουγκά (ενώ δεν θα έπρεπε να είναι). Ο λόγος είναι πως περιείχαν μουσικές με πνευματικά δικαιώματα και το YouTube τις φιλτράρει και τις αφαιρεί. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του YouTube για το θέμα και την εναλλακτική που προτείνει. Βεβαίως μη χάσετε τα σχόλια.

Στην Ελλάδα
Σήμερα ξεκινούν οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. Ας παραδειγματιστούν στην Ελλάδα από εδώ .

Facebook
Ίσως έχετε ακούσει για μια νέα εφαρμογή στο Facebook της Burger King, όπου αν κάποιος χρήστης απαρνηθεί και διαγράψει 10 από τους φίλους του στη διάσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τότε θα κερδίσει ένα δωρεάν Whopper (το φημισμένο μπέργκερ). Λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα του ‘Whopper Sacrice’, 80 περίπου χιλ. χρήστες του Facebook αφαίρεσαν 230 χιλ. φίλους τους. Όπως αναμενόταν οι υπεύθυνοι του Facebook έκοψαν την εφαρμογή.
Ωραίοι φίλοι. Να σε πουλάνε για ένα χάμπουργκερ.

Στο Νησί
Για πρώτη φορά στην Ιστορία, Βρετανική εφημερίδα θα αποκτηθεί από πρώην πράκτορα της KGB. Ο λόγος για την Evening Standard του Λονδίνου και για τον Alexander Lebedev. Σύμφωνα με τη Guardian, o Ρώσος δισεκατομμυριούχος (περιουσία 3,1 δισ. δολάρια) θα αποκτήσει το 76% της εφημερίδας που ξεκίνησε την πορεία της το 1827. Διαβάστε πως παρουσιάζει η ίδια εφημερίδα την είδηση της εξαγοράς της.

ΕΡΤ
Αυτό μας έλειπε, να διώξουν τη Μαρία Χούκλη. Σύμφωνα με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης και την ίδια τη δημοσιογράφο, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η Μαρία Χούκλη είναι θεσμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων των περισσοτέρων Ελλήνων. Διαβάστε εδώ τη σημερινή στήλη της Ν. Γκολεμά.

Η είδηση της μέρας

Πούλησε την 14χρονη κόρη του για μετρητά, μπύρες, αναψυκτικά και κρέας. Στην Oaxaca στο Μεξικό τα κάνουμε αυτά, είπε ο 36χρονος “πατέρας”, ο οποίος κάλεσε μόνος του την αστυνομία γιατί ο “γαμπρός” δεν κράτησε το λόγο του και δεν του έδωσε τις μπύρες. Στην Καλιφόρνια απαγορεύεται του απάντησαν οι αρχές που τον συνέλαβαν. Περισσότερα εδώ .

ΕΤ1
Σήμερα Πέμπτη στις 22.00 ξεκινά η νέα σειρά της ΕΤ1, ‘ Καρυωτάκης ‘, με το Δημοσθένη Παπαδόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τάσο Ψαρρά στη σκηνοθεσία.

.eu

Δυόμιση χρόνια μετά το λανσάρισμα της, η κατάληξη στα domain names, .eu, έχει 3 εκατ. πελάτες. Αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη πιο δημοφιλής κατάληξη στην Ευρώπη μετά από το .de της Γερμανίας και τα .uk και .nl των Μ. Βρετανίας και Ολλανδίας αντίστοιχα. Στον κόσμο κατατάσσεται στην 9η θέση.
Φωτογραφίες
Η Γη από ψηλά.

Φωτό της ημέρας
Όχι απλά ζει ακόμα, για όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά κάνει και τουρνέ. Η 69χρονη Τίνα Τάρνερ ξεκίνησε την περιοδεία της στην Κολωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα