The Falling Man

default image

9/11. Μην παραλείψετε να διαβάσετε το μεγάλο αφιέρωμα για την 11η Σεπτεμβρίου

ALPHA
Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τη νέα σεζόν. Είμαστε συγκλονισμένοι για 2 λόγους. Η Μενεγάκη πλέον θα σερβίρει καφέ στη 1 το μεσημέρι, ενώ θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο (sic) σόου με την Άννα Βίσσυ, ‘Όσο έχω Φωνή’.
Συνεχίζουν τα Δέστε τους, Οικογενειακές ιστορίες, Κάτι ψήνεται, Μες στην καλή χαρά, Stars System, Chart Show. Λογικά θα έχει Αλ Τσαντίρι Νιουζ, Greek Idol και Πάμε πακέτο, δεν είναι όμως στο δελτίου Τύπου οπότε η αγωνία θα συνεχιστεί.
Εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ότι και την περασμένη σεζόν στην τηλεόραση του Alpha. Τίποτα.

9/11
Μην παραλείψετε να διαβάσετε το μεγάλο αφιέρωμα για την 11η Σεπτεμβρίου .

Κυριακάτικες
Πέρασε πρώτο το Βήμα την περασμένη Κυριακή με 115 χιλ. φύλλα, ακολούθησαν το Πρώτο Θέμα και η Καθημερινή με 102, στις 88 χιλ. η Ελευθεροτυπία, 85 είχε το Έθνος, 80 η Real news. Η Νίκη έχασε 190 αναγνώστες και δεν είναι εποχή για τέτοια (από 390 έπεσε στους 200).

Tumblr of the Day
Ricky Gervais .

Τηλεθέαση
Με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος το MEGA πέρασε στην πρώτη θέση με 16,9%, πράγμα που δείχνει πως καλύτερα να κάνουν μεγαλύτερες διακοπές αυτοί με τα μηχανάκια. Στο 16% ο ΑΝΤ1, 11,6% το STAR, 11,5% o ΑLPHA, 7,7% η ΝΕΤ, 7% το ALTER, 5,5% ο ΣΚΑΪ, 4,7% η ΕΤ1 (τελικά θα κλείσει;), 3,6% η ΕΤ3.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Όλα για τη δόση . Λες και μιλάμε για ναρκομανή.

Σινεμά
Μελαγχολία.

Tweet: Add to Favorites
Που ήμουν τότε.

Treasure Link
Eat more bikes.

Φωτό της ημέρας
Ίσως η πιο συγκινητική φωτογραφία της μεγάλης τραγωδίας.
The Falling Man.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα