The New 52 και Ελληνοφρένεια

default image

Την άλλη Δευτέρα στις 13.00 έχει πρεμιέρα η ραδιοφωνική εκπομπή στο Real FM, ενώ την ίδια μέρα θα ανέβει στον αέρα και το νέο σάιτ. Καλή αρχή

The New 52
Η DC αποφάσισε να “μηδενίσει” το κοντέρ, να δώσει νέα πνοή και να επαναλανσάρει τα 52 διαφορετικά κόμικ που έχει στη φαρέτρα της. Εδώ μπορείτε να δείτε τα νέα λογότυπα.
Οι περισσότεροι φίλοι των κόμικς είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν πως και πως να ξημερώσει η αυριανή μέρα, η 31η Αυγούστου όπου και θα κυκλοφορήσουν μερικά από τα πρώτα τεύχη. Ακούγονται και γκρίνιες αλλά αυτές μάλλον προέρχονται από φίλους της Marvel που ζηλεύουν. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να δείτε τα 52 πρώτα τεύχη.

Τα ζώα
Περνάνε στην επίθεση .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελεύθερη Ώρα  για σήμερα γιατί μας θύμισαν το Spy Vs Spy.

Σινεμά
Το νέο φιλμ του Αλμοδοβάρ ονομάζεται La Piel que Habito και η πρωταγωνίστρια είναι η Elena Anaya. Περισσότερα για την τελευταία μπορείτε να δείτε στα φιλμ Sex and Lucia και Room in Rome.

Tweet: Add to Favorites
Dialexteeeeeeeeeeeeeee

Fail
Δέκα απολαυστικά λεπτά διαρκούν οι γκάφες του Αυγούστου.

Ελληνοφρένεια
Την άλλη Δευτέρα στις 13.00 έχει πρεμιέρα η ραδιοφωνική εκπομπή στο Real FM, ενώ την ίδια μέρα θα ανέβει στον αέρα και το νέο σάιτ . Καλή αρχή.

Tumblr of the Day
Γυναίκες με πανοπλία .

Treasure Link
Ζευγάρια .

Φωτό της ημέρας
Ένα ευχάριστο στιγμιότυπο από αγώνα του UFC στο Ρίο. Το SPORT 24 έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του UFC στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα