Τhe Printed Blog, VF & Monsters

default image

Σκάνδαλο στο βρετανικό σόου με την αποκάλυψη ότι οι παραγωγοί χρησιμοποιούσαν το Auto-Tune στις live εμφανίσεις, έναν επεξεργαστή που “καλύπτει” τα λάθη των ερμηνευτών και των μουσικών

Τhe Printed Blog
Eπανακυκλοφόρησε το πρώτο έντυπο περιοδικό που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από blogs. Λείπει το συγκεκριμένο blog για να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το εξώφυλλο θυμίζει λίγο από Next Top Model (το δικό μας ντε) με την ηθοποιό Σάρα Πάξτον (The Beautiful Life) να δείχνει στα κορίτσια πως κρατάνε σωστά μια (αμερικάνικη) μερίδα κρέας.

X-Factor
Σκάνδαλο στο βρετανικό σόου με την αποκάλυψη ότι οι παραγωγοί χρησιμοποιούσαν το Auto-Tune στις live εμφανίσεις, έναν επεξεργαστή που “καλύπτει” τα λάθη των ερμηνευτών και των μουσικών. Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής του ITV.  Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν το έχουμε και ίσως για αυτό δεν έχει… αναδειχθεί καμιά αξιοπρεπής φωνή. Βέβαια δεν το χρειαζόμαστε γιατί κανένας Έλληνας “εμπορικός” τραγουδιστής δεν τραγουδάει “ζωντανά”.

Monsters

Το τρέιλερ της ταινίας χαμηλού προϋπολογισμού που συζητήθηκε πολύ στο φεστιβάλ των Καννών. Η πρεμιέρα θα γίνει το χειμώνα.

Vanity Fair
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Αυτοκίνητα που μοιάζουν με ζώα. Πρέπει να έχεις φαντασία . Μεγάλη φαντασία. Το Νο2 είναι καλό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ακρόπολις . Σκεφτείτε να βρισκόταν στη θέση του ο τέως πρωθυπουργός.

Bραβεία Εmmy
O Old Spice Man κατά κόσμον Αϊζέα Μουσταφά κατέκτησε την κατηγορία για το καλύτερο διαφημιστικό σποτ της χρονιάς. Περιττό να σας πω ότι το αποσμητικό που φορούσε παλιά ο μπαμπάς μου επανήλθε στην κορυφή των προτιμήσεων των Αμερικάνων.

Glee

Θερμά συγχαρητήρια στους Kings of Leon που αρνήθηκαν να υποκύψουν στη μόδα της εποχής στις ΗΠΑ (αμερικανιά από τις λίγες)  και να συνδεθούν με τη σειρά. Φυσικά πουλάνε ακόμα και δεν έχουν ανάγκη.

Wolverine

Καλή κινηματογραφική επιλογή για το βράδυ (Novacinema 1, 22.00) αν αποφασίσετε να θαυμάσετε την πανσέληνο από τη βεράντα του σπιτιού σας. Το επόμενο θα έρθει το 2011.

Καλό ταξίδι

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Φρίξος Ηλιάδης, ένας από τους σπουδαιότερους κριτικούς θεάτρου και κινηματογράφου στη χώρα μας. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους μαθητές του Κάρολου Κουν και ο καλύτερος φίλος της αείμνηστης Έλλης Λαμπέτη.

Φωτό της ημέρας

“Ζωγραφιά” που άνετα θα κρεμούσα στον τοίχο του σπιτιού μου. Αστραπόβροντα στη λίμνη της Γενεύης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα