The Sunset Limited

default image

Γκάφα ολκής (;) για την ιστορική εφημερίδα και τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI! Ερμηνευτής στο “Άξιον Εστί” ήταν ο Γιώργος Νταλάρας και όχι ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Kαθημερινή
Γκάφα ολκής (;) για την ιστορική εφημερίδα και τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI! Ερμηνευτής στο “Άξιον Εστί” ήταν ο Γιώργος Νταλάρας και όχι ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Με ανακοίνωση της η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι θα επανορθώσει την ερχόμενη Κυριακή (27/2), στο φύλλο της οποίας θα συμπεριληφθεί και το τρίτο cd “Πολιτεία”. Η τιμή θα μείνει η ίδια;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso . Τίποτα κακό δεν διορθώνεται σε αυτή τη χώρα. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση το ποδόσφαιρο. Λύπη και για τον νεαρό μπασκετμπολίστα, στις πλάτες του οποίου η γνωστή αοιδός προσπαθεί να ξαναζωντανέψει την “καριέρα” της.

Μπάλα
Europa League
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ (19.00, ΑΝΤ1)
Champions League
Λυών-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, Mega)
Kοπεγχάγη-Τσέλσι (21.45, Νοvasports1)

Νext Top Model
Η 17χρονη Σιντορέλα είναι η νικήτρια του β’ κύκλου. Αν καταλάβαμε καλά η κοπέλα πρέπει να έχασε τη χρονιά της στο σχολείο! Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος.

Τhe Big Picture
Το όνειρο της νικήτριας είναι να περπατήσει (σ.σ. μοντελική διάλεκτος μαζί με το it’s a wrap!! του “μέντορα” Τάσου) στη Νέα Υόρκη . Προσοχή στο Νο10. Βγαίνει και σε γυναικεία;

50-50
Στις 2/3 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς. Ελπίζουμε το επεισόδιο που είχαμε δει πριν από λίγους μήνες να ήταν μια κακή παρένθεση. Ο νέος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια.

ΗΒΟ
Το δίκτυο με τις υπέροχες σειρές, μίνι σειρές και τηλεταινίες μας έδωσε και το Sunset Limited . Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα . Αξίζει πραγματικά να το δείτε.

Αίγυπτος
Ωραίο το σκεπτικό του πατέρα, αλλά είναι σοβαρός που ονόμασε το παιδί του, Facebook ;

1821
Δερβενάκια, Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και ο φιλέλλην Λόρδος Βύρων είναι ορισμένα από τα θέματα του αποψινού (22/2, 22.00) 5ου επεισοδίου της σειράς.

Άνδρες της χρονιάς
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της απονομής “Άνδρες της Χρονιάς” του περιοδικού Status από το Star απόψε (22/2, 21.00). Η εκδήλωση με τη φούστα του Σισέ.

Tραγούδι της ημέρας
Someone like you.

Βιβλίο της ημέρας
“El Futbol a sol y sombra” του Εδουάρδο Γκαλεάνο.

Φωτό της ημέρας
Εχθρός εισέβαλε σε στρατόπεδο της Τύνιδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα