Θέλουν και Ολυμπιακούς τρομάρα τους

default image

Η Κίνα παίρνει πίσω όσα είχε υποσχεθεί στους δημοσιογράφους που θα καλύψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες περί ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο

15Aύγουστος

Τι και αν είναι αργία… Ούτε μια μέρα δεν θα μείνετε χωρίς εφημερίδα. Ανήμερα της Παναγίας θα κυκλοφορήσουν οι πρωινές, το Σάββατο 16 οι απογευματινές και την Κυριακή 17 όλες οι εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για την είδηση κάτω αριστερά. Οι 3 στους 4 Έλληνες είναι υπέρβαροι!

ALPHA
Σύμφωνα με το Δ.Τ του σταθμού, ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων στη Ξάνθη της πολυαναμενόμενης σειράς ‘Ματωμένα Χώματα’, σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, ολοκληρώθηκε. Ελπίζουμε να δούμε ένα τελικό καλό αποτέλεσμα και η σειρά να βρει ανταπόκριση.

Ελεύθερος Τύπος
Όλες τις καθημερινές του Αυγούστου, ο Ελεύθερος Τύπος ξεστοκάρει.
Δευτέρα – Κινηματογραφικές Ταινίες
Τρίτη – Αλ Τσαντίρι Νιουζ
Τετάρτη – Παραμύθια
Πέμπτη – Ελληνικές Ταινίες
Παρασκευή – Μουσικά CD

Στην Πολωνία
Τέρμα το σερφάρισμα . Για δουλειά σε έχουμε εδώ και όχι για Facebook. Πότε θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα αυτό;

SuperLeague
Ιδού που θα δούμε φέτος το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:
ΕΡΤ
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Skoda Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης
NOVA
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Ηρακλής, Εργοτέλης, Πανθρακικός, Θρασύβουλος
ALPHA
Λάρισα, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός

Βόλει
Η Netmed Hellas ανακοίνωσε της επίτευξη συμφωνίας με την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) για την απόκτηση των δικαιωμάτων αποκλειστικής μετάδοσης του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας ανδρών σε Ελλάδα και Κύπρο, με την εξαίρεση των εντός έδρας αγώνων του σωματείου Γ.Σ. Λαμία.

Μπάλα
Παναθηναϊκός – Δυναμό Τιφλίδας. Στις 21.45 από τη ΝΕΤ.

Ελευθεροτυπία
Αυτή την Κυριακή η Ελευθεροτυπία προσφέρει μεταξύ άλλων στους αναγνώστες της ένα μαγνητικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για την παραλία. Τον Γκρινιάρη (πραγματικά ιδανικό για όλο το χρόνο).

Cuil
Σας λέγαμε χθες για τη νέα μηχανή αναζήτησης Cuil. Διαβάσαμε την άποψη του TechCrunch και σας τη μεταφέρουμε. ‘Αν δεν την είχαν φτιάξει πρώην τεχνικοί της Google δεν θα ασχολούνταν άνθρωπος’. Ακόμα, αν κατά λάθος κάποιος γράψει  Culi.com αντί για  Cuil.com τότε θα βρεθεί σε ιταλικό πορνοσάιτ που ποιος ξέρει τι κουβαλάει από ιούς κλπ.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Σύμφωνα με το Associated Press, οι κινεζικές αρχές παίρνουν πίσω όλα αυτά που είχαν υποσχεθεί στους δημοσιογράφους που θα καλύψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες περί ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο και τελικά δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε ιστοσελίδες τύπου Διεθνούς Αμνηστίας ή σχετικές με το Θιβέτ. Και αυτά για τώρα, θα δείξει τι άλλο θα προκύψει επί τόπου. Σε εννιά μέρες αρχίζουν οι Αγώνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μουσική
Δείτε εδώ μια λίστα με τα 20 καλύτερα μουσικά άλμπουμ όλων των εποχών. Πρόκειται ασφαλώς για υποκειμενική εκτίμηση του αρθρογράφου της Yahoo! όμως ο άνθρωπος δεν τα βγάζει από το μυαλό του ή σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο αλλά βάσει “επιστημονικής” ανάλυσης με αρκετές παραμέτρους.

Φωτό της ημέρας
Από σημαίες πάντως είναι εντάξει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα