Τι είναι το τσορίζο;

default image

Διαβάσαμε κι αν διαβάσαμε κριτικές για το ριάλιτι μαγειρικής/διαγωνισμό μαγειρικής. Συμφωνώ με την άποψη του ΚΚ Μοίρη. Τo mini site της εκπομπής στην ιστοσελίδα του MEGA με τις συνταγές μας αρέσει πολύ

To Nησί
Μέχρι 65,5% τηλεθέαση έκανε η πολυαναμενόμενη σειρά.  Άξιζε η αναμονή. Καλογυρισμένη σαν τις σειρές του Κώστα Κουτσομύτη. Υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει. Η Κατερίνα Λέχου (γυναικάρα ακόμα και έτσι) και ο Στέλιος Μάινας γιατί δεν προσπάθησαν να μιλήσουν στην κρητική διάλεκτο, όταν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές το κάνουν;

ΜasterChef

Διαβάσαμε κι αν διαβάσαμε κριτικές για το ριάλιτι μαγειρικής/διαγωνισμό μαγειρικής. Συμφωνώ με την άποψη του ΚΚ Μοίρη . Τo mini site της εκπομπής στην ιστοσελίδα του MEGA με τις συνταγές μας αρέσει πολύ. Ωραίος ο Λουκάκος, αλλά πολύ gourmet οι συνταγές του βρε παιδί μου. Τι είναι το τσορίζο; Για να κόβεται σε φέτες Ζουλιέν μάλλον λαχανικό είναι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ώρα των Σπορ . Με ένα καλύτερο κεφαλάκι του Χιμένεθ θα ήταν καλύτερο. Έχει και τον δικό μας Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Σκορτσέζε
Τα καλύτερα μουσικά θέματα στις ταινίες του θρυλικού σκηνοθέτη. Άσχετο: Το Boardwalk Empire ενθουσίασε τους υπεύθυνους του HBO και η σειρά θα συνεχιστεί και το 2011.

Χόλιγουντ
Ο Ματ Ντέιμον δεν θα συμμετάσχει στην τέταρτη ταινία της σειράς Βourne oνόματι “The Bourne Legacy”. Ίσως οι παραγωγοί κατάλαβαν ότι όσο καλός ηθοποιός κι αν είναι ο Ντέιμον και όσο πειστικά ενσαρκώνει το χαρακτήρα του Jason Bourne, δεν είναι για να δέρνει. Όχι πως θα μείνει χωρίς δουλειά ο Ντέιμον. Επτά ταινίες έχει στη σειρά και θα κάνει γκεστ εμφάνιση στο live επεισόδιο του “30 Rock”.

Forbes
Όταν αποκαλυφθεί ο τίτλος του βιβλίου που διαδηλωτής στη Φιλαδέλφεια έριξε στον Μπαράκ Ομπάμα, τότε τα αντίτυπα θα γίνουν ανάρπαστα. Εδώ ο συντάκτης ρωτάει “ποιο βιβλίο θα ρίχνατε στον Ομπάμα;”.

Η κακία της (χθεσινής) ημέρας
Εγώ πάντως διέκρινα μια μικρή κοιλίτσα“, είπε η “Τάτι” στον Θέμο Αναστασιάδη, αναφερόμενη στο αν η Φαίη Σκορδά είναι ή όχι έγκυος.

Vintage
Η 15χρονη Lady Gaga σε συμμετοχή στη θρυλική σειρά “The Sopranos” πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Φωτό της ημέρας
Η εθνική ομάδα πόλο των ΗΠΑ, παγκόσμια πρωταθλήτρια παρακαλώ, αποκάλυψε τα μυστικά της στο ESPN.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα