Τί ΩΡΑ είναι;

default image

Μετά την Μαέ έφυγε και η Ζωή, δηλαδή δύο καλύτερες χορεύτριες του So you think you can dance. Ποιός ψηφίζει επιτέλους;

MEGA

Κατά αρχήν να ζητήσουμε συγγνώμη που θα ασχοληθούμε με το So you think you can dance και θα εκφράσουμε άποψη.

Μετά την Μαέ έφυγε και η Ζωή. Δηλαδή οι δύο καλύτερες χορεύτριες του τάλεντ σόου του MEGA. Ποιός ψηφίζει επιτέλους;

STAR

Είδαμε στο STAR σποτάκι κατά της ηχορύπανσης. Μπράβο στο σταθμό. Συγκεκριμένα τώρα που είναι καλοκαίρι κατά των δίκυκλων με τις μπουκωμένες εξατμίσεις! Μας θύμισε αυτό της δεκαετίας ‘80 (Τους ξύπνησες όλους. Γιατί;) και το ευχαριστηθήκαμε διπλά.

Ένωση – Νέα Ώρα

Με σύνθημα ‘Η ισχύς εν τη ΕΝΩΣΕΙ’, η αθλητική εφημερίδα ‘ Ένωση ‘ ανακοινώνει σήμερα πως αναστέλλεται η έκδοσή της, όμως στην ουσία δεν κλείνει, αφού αύριο θα κρεμαστεί στα περίπτερα ως ‘Νέα Ώρα’. Ο εκδότης και διευθυντής της Ένωσης, Κώστας Κετσετζόγλου ενημερώνει τους αναγνώστες της εφημερίδας πως μαζί με τον Διονύση Αβούρη, τον Παύλο Γερακάρη, τον Κώστα Πάστρα αλλά και τα δικαιώματα του τίτλου ‘Νέα Ώρα’, η ονομασία της νέας κιτρινόμαυρης εφημερίδες ήταν αυτονόητη. Στην έκδοσή της είναι ο Γιάννης Τζέτζας, ενώ το σχήμα της Νέας Ώρας θα είναι το ίδιο με αυτό της Ένωσης.

Μπάχαλο
Από την άλλη, η εφημερίδα ‘ Ώρα των Σπορ ‘ σήμερα στο πρωτοσέλιδό της υποστηρίζει πως θα βγει πειρατικό φύλλο που θα αντιγράφει την δικιά τους εφημερίδα…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ημερησία για τον “άλλο” σεισμό. Τον πληθωρισμό!

ΝΕΤ
Είναι αρκετοί αυτοί που παραπονιούνται για το έντονο χρώμα του λογότυπου της ΝΕΤ. Ειδικά στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, για ορισμένους “βγάζει” μάτι το νέο σήμα του καναλιού. Εμείς για ακόμα μια φορά θα πούμε πως το διαφανές σήμα του ΑΝΤ1 είναι μακράν το καλύτερο και λιγότερο ενοχλητικό από όλα.

Σεισμός

Η Αυριανή πάντως δεν βγήκε σήμερα να “πανηγυρίσει” για την επιβεβαίωση του χθεσινού της πρωτοσέλιδου .

MEGA

Στις 30 Ιουνίου και ενώ θα έχουμε ψοφήσει στις επαναλήψεις (τουλάχιστον όσοι κάθονται και βλέπουν τηλεόραση τέλη Ιουνίου), το MEGA ξεκινά την προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς The Tudors του Showtime. Ως γνωστό τον πρώτο κύκλο τον έχει ήδη μεταδώσει στο παρελθόν, ενώ γι’ αυτούς που δεν τον είδαν ή θέλουν ένα φρεσκάρισμα της μνήμης τους, θα ξαναπροβληθεί από το κανάλι από τις 18 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 22.00.

Apple
Το WWDC 2008 πραγματοποιείται από σήμερα 9 μέχρι τις 13 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Για το περίφημο keynote του Στιβ Τζομπς (μεταξύ άλλων θα μιλήσει για το νέο iPhone), μπορείτε να τσεκάρετε εδώ .

Google
Μετά από 8,5 χρόνια, το favicon της Google άλλαξε και εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Μια σχολική τάξη σε προσφυγικό καταυλισμό με παιδάκια από το Τσαντ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα