Τηλεδιάσκεψη για τις “Άγριες Μέλισσες” – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Τηλεδιάσκεψη για τις “Άγριες Μέλισσες” – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΝΤ1

Ο Λεωνίδας Κακούρης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την τηλεσύσκεψη των συντελεστών. Ποιες οι πιθανές ημερομηνίας έναρξης των γυρισμάτων.

Τηλεδιάσκεψη για το πώς και πότε θα επιστρέψουν στην τηλεόραση, είχαν οι συντελεστές της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, αφού λόγω της καραντίνας και της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα γυρίσματα έχουν παγώσει εδώ και αρκετές βδομάδες.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο “Δούκας Σεβαστός”, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την τηλεσύσκεψη που είχαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

Μελισσοεπικοινωνία στον καιρό της καραντίνας”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους τηλεθεατές να αναφέρουν πόσο τους έλειψε η σειρά και ότι ανυπομονούν να επιστρέψουν οι αγαπημένοι τους ήρωες στη μικρή οθόνη.

Η Ελένη Καρακάση, η τηλεοπτική “Ρίζω”, μίλησε, μάλιστα, στο “Πρωινό” για όλα όσα ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη των συντελεστών.

“Με το που ανακοινωθεί ότι μπαίνουμε στην καινούργια κανονικότητα, θα ξεκινήσουμε κι εμείς. Η ενημέρωση που έχουμε είναι για τις 4, 11 ή 18. Η καραντίνα λήγει στις 4 του μήνα, οπότε από ‘κει και πέρα είμαστε κι εμείς σε φάση να ξεκινήσουμε.Μιλήσαμε για τον τρόπο που θα γίνονται τα νέα γυρίσματα, όπως το να κρατάμε αποστάσεις, που είναι δύσκολο την ώρα της λήψης, το πώς θα γίνεται το μακιγιάζ, πώς θα πηγαίνουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα