Άγιος Έρωτας: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα – Το νέο trailer “κόβει” την ανάσα

Διαβάζεται σε 3'
Άγιος Έρωτας
Άγιος Έρωτας Youtube/@Alpha Tv

Με διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά “Άγιος Έρωτας”. Το νέο συγκλονιστικό trailer, η υπόθεση και οι ηθοποιοί.

Ο “Άγιος Έρωτας”, η σειρά που όλοι περιμένουμε, έρχεται στις οθόνες μας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο, στον Alpha.

«Συγνώμη. Συγνώμη Θεέ μου, συγχώρεσέ με. Γιατί; Γιατί και συ; Γιατί μου το’ κανες αυτό;»

Ένας λυγμός, μια συγνώμη κι ένα γιατί… πόσα μυστικά μπορούν να κρύβουν;

“Άγιος έρωτας”, η δραματική σειρά εποχής έρχεται με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ και μια συναρπαστική ιστορία για να γίνει η νέα μας καθημερινή συνήθεια.

Το νέο trailer της σειράς, “κόβει” την ανάσα

Άγιος Έρωτας: Η υπόθεση της νέας σειράς

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Εοιδικότερα, η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Άγιος Έρωτας: Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Παραγωγή Primavisione

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα