Άγιος Έρωτας: Αποχώρηση “βόμβα” συντελεστή από τη σειρά – Η ανακοίνωσή του

Διαβάζεται σε 2'
Άγιος Έρωτας
Άγιος Έρωτας ALPHA TV

Ένας εκ των βασικών συντελεστών της νέας σειράς του Alpha “‘Αγιος Έρωτας” ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το project. Τι δηλώνει.

Την αποχώρησή του από τη νέα σειρά του Alpha “Άγιος Έρωτας”, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε ένας εκ των βασικών συντελεστών του project.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο, ο οποίος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται πλέον εκτός.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο NEWS 24/7 πριν από την έναρξη του “Άγιου Έρωτα”, δήλωσε πως αποφάσισε να φύγει από τη σειρά, για προσωπικούς λόγους (όχι υγείας), χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συντελεστές.

Σημειώνεται πως η σειρά “Άγιος Έρωτας” ξεκίνησε να προβάλλεται στις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία αγάπης που ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας που ναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου

“Αγαπητοί φίλοι. Για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από την σκηνοθεσία της σειράς του Άλφα, Άγιος Έρωτας. Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή στήριξη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα