Άγιος Έρωτας: Ο Γκοτσόπουλος “κόλασε” το X – Το πλάνο που συζητήθηκε

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Δημήτρης Γκοτσόπουλος glomex

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ο “πάτερ Νικόλαος” του “Άγιου Έρωτα” και τα πλάνα του από την πρεμιέρα αναστάτωσαν τους χρήστες του διαδικτύου.

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA “Άγιος Έρωτας” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (25/09) με διπλό επεισόδιο και όπως αποδείχθηκε από τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγινε η επιτομή του “βλέπω τη σειρά για την πλοκή”.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον πατήρ Νικόλαο, έναν χαρισματικό νέο άντρα, με ιδιαίτερες ευαισθησίες, ο οποίος από τη στιγμή που φθάνει στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας έρχεται αντιμέτωπος με έναν εσωτερικό διχασμό: από την μια, η πίστη στο Θεό και ο δρόμος του κληρικού και δάσκαλου, μπορούν και να τον οδηγούν σε κόντρα με τα εσωτερικά του πιστεύω για δικαιοσύνη, ισότητα και αγάπη.

Από την άλλη, οι ανθρώπινες αδυναμίες και ο βαθιά κρυμμένος πόνος, που τώρα με αφορμή έναν έρωτα, ένα συναίσθημα έντονο που ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα επέτρεπε στον εαυτό του, βγαίνουν στην επιφάνεια και τον οδηγούν στο να αμφισβητεί συνεχώς την κρίση του και τις επιλογές του.

Η απαγορευμένη ιστορία αγάπης άρχισε σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται όταν το πλάνο του σκηνοθέτη συνάντησε τον πατέρα Νικόλαο να κοιμάται και να ξυπνά ιδρωμένος μέσα στην νύχτα από εφιάλτη, με την πόρτα να χτυπά και να λιποθυμάει μπροστά του η Χλόη, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά.

Αυτό ήταν και το πλάνο που σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο από τους χρήστες του διαδικτύου το βράδυ της Τετάρτης (25/09), οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αναρτούν τη συγκεκριμένη σκηνή με τον γυμνό “πατήρ Νικόλαο”, η εμφάνιση του οποίου μόνο παπά δεν θυμίζει.

Άγιος Έρωτας: Οι αντιδράσεις για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα