Άγριες Μέλισσες: Σοκάρει η αποκάλυψη της Δρόσως – Όσα θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Σοκάρει η αποκάλυψη της Δρόσως – Όσα θα δούμε απόψε
Οι τρεις "Μέλισσες" Instagram @agries_melisses_official

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι ραγδαίες. Όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς.

Οι “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζουν τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων δύο χρόνων, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο της σειράς να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και με δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω την υπόθεση του αποψινού επεισοδίου για όσα πρόκειται να συμβούν στο Διαφάνι.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του.

Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του.

Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα