Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας γκέι έρωτας αναστατώνει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας γκέι έρωτας αναστατώνει το Διαφάνι
Ο Δημήτρης Τσικλής στον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις θα έχουμε στην τρίτη σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Ο έρωτας μεταξύ δύο αντρών θα φέρει τα πάνω - κάτω στην συντηρητική κοινωνία του χωριού.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν των “Άγριων Μελισσών”, που θα προβληθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Η δραματική σειρά εποχής που άνοιξε τον δρόμο για να ανθίσει ξανά η ελληνική μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00, ενώ, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας.

Ο τρίτος κύκλος θα πλαισιώνεται από νέους ρόλους και χαρακτήρες, οι οποίοι θα εμπλακούν στη ζωή των βασικών ηρώων. Όλα αλλάζουν στην καινούργια σεζόν της σειράς και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ένας νέος και παθιασμένος έρωτας θα “ανθίσει” στο χωριό και θα αναστατώσει τους κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα χωρίσουν, ωστόσο, η νεαρή Σταμίρη θα ερωτευτεί ξανά. Θα μπει σε μια θεατρική ομάδα, όπου θα είναι και ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο ίδιος θα την φλερτάρει, όμως, είναι ομοφυλόφιλος και κρύβει την ταυτότητά του, αν και κάποια στιγμή θα μαθευτεί στο χωριό.

Τον γιο του Ακύλα θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Δημήτρης Τσικλής. Όπως λέει ο ίδιος για τον ρόλο του: “Στη σειρά θα είμαι ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μια νέα είσοδος στο Διαφάνι. Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί. Έχουμε τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μας. Για την ώρα είμαστε ένα παιδί το οποίο έρχεται στο χωριό χωρίς να το θέλει”.

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης θα ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα με τον Θανασάκη, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος του κοινοτάρχη του Διαφανίου, του Τόλλια. Τον ρόλο του Θανασάκη θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος. Το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με την συντηρητική κοινωνία του Διαφανίου, αλλά και με τον Ακύλα Μεγαρίτη, ένα σκληρό και αυταρχικό άνθρωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα