Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή

Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή
Άγριες Μέλισσες - Τρίτος Κύκλος αντ1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρόκειται να συμβούν στο Διαφάνι στα επεισόδιο της Δευτέρας (20/12).

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα. Ο Δούκας, απογοητευμένος από την κατάσταση με τα παιδιά του, βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου. Ο Κυριάκος δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Ακύλα που θα τον φέρει, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπο με την Ουρανία.

Ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα