Άγριος καβγάς on air μεταξύ Γκλέτσου – Καινούργιου: “Είσαι ομοφοβικούλα”

Διαβάζεται σε 2'
Άγριος καβγάς on air μεταξύ Γκλέτσου – Καινούργιου: “Είσαι ομοφοβικούλα”

Στην ομοφυλοφιλία πήγε την κουβέντα η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Απόστολο Γκλέτσο να γίνεται έξαλλος. Τι ειπώθηκε στον on air διαξιφισμό τους.

Ξέφυγε η κατάσταση το πρωί της Δευτέρας (23/09) στην εκπομπή “Super Katerina”, όπου φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τηλεφωνική σύνδεση με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha πήγε την κουβέντα αλλού, με την ομοφυλοφιλία και τις παλαιότερες δηλώσεις του, να μπαίνουν στη συζήτηση.

“Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση” αντέδρασε ο Απόστολος Γκλέτσος, προσθέτοντας: Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα Κατερίνα μου”. “Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!” συνέχισε ο πρώην Στυλίδας.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξεπλάγη με τα σχόλια που άκουσε, απαντώντας του: “Μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!. Το πας αλλού!”.

Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Εσύ το βάζεις στη συζήτηση και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής. Το έχω ξεκαθαρίσει με τη ζωή μου και με τις δηλώσεις μου και έχω κάνει πόλεμο για αυτό. Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες” απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε είχα για τζέντλεμαν, αυτή τη στιγμή που κάνεις μια επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική!” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!” συνέχισε έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ έκλεισε απότομα την τηλεφωνική σύνδεση.

Η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου

Η ένταση με την παρουσιάστρια από το 09:30 και μετά: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα