Αλεξανδράκη: Επέστρεψε στο “My Style Rocks” και ζήτησε συγγνώμη στον Κουδουνάρη

Διαβάζεται σε 2'
Αλεξανδράκη: Επέστρεψε στο “My Style Rocks” και ζήτησε συγγνώμη στον Κουδουνάρη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε στο Gala του “My Style Rocks”, στο πλάι της Διονυσίας Κουκίου, και θέλησε να απολογηθεί στον Στέλιο Κουδουνάρη. Τι του είπε και γιατί.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/10) το “My Style Rocks” στον ΣΚΑΙ, με ένα νέο Gala, γεμάτο συναίσθημα.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα το νυφικό που θα φορούσαν στον γάμο τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις fashionistas που συνοδεύονταν από συντρόφους, φίλες, παιδιά και η συγκίνηση κέρδισε τη δική της θέση στην πασαρέλα. Προσωπικές ιστορίες, χιουμοριστικές εκδοχές μιας πιθανής πραγματικότητας αλλά και δύσκολες αποφάσεις συνέθεσαν ένα -από κάθε άποψη – πολύ δυνατό Gala.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή είχαν υψηλές απαιτήσεις δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενες είχαν να διαλέξουν ένα νυφικό με το ανάλογο, φυσικά, styling.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, όπως εκείνη της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία επέστρεψε στο πλατό του “My Style Rocks”, αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη (είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας το 2020), αλλά ως συνοδός της Διονυσίας Κουκίου.

Το concept της παίκτριας ήταν γάμος στο Λονδίνο με στοιχεία αναγέννησης, αλλά και σύγχρονα, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποδύθηκε την κολλητή φίλη της νύφης, που την συνόδευσε για να πειράξουν τον γαμπρό.

“Γυρίσαμε στον τόπο του εγκλήματος” ήταν τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη, αμέσως μετά την πασαρέλα, ενώ στη συνέχεια οι γυναίκες πήγαν απέναντι στην κριτική επιτροπή.

Τότε, η ίδια θέλησε να κάνει μια παρέμβαση, καθώς ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον Στέλιο Κουδουνάρη για την συμπεριφορά της το 2020.

“Επέστρεψα! Κύριε Κουδουνάρη, προτού πούμε οτιδήποτε, θέλω να σας ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη για την τότε απρεπή και καθόλου κομψή συμπεριφορά μου. Σηκώνω λευκό σημαιάκι” είπε το γνωστό μοντέλο με τον κριτή να της απαντά πως ο ίδιος χαίρεται πολύ που την βλέπει, ενώ ο σχεδιαστής μόδας πρόσθεσε: “Αν ήμουν η Διονυσία δεν θα σε έφερνα, γιατί της έκλεψες την παράσταση πανηγυρικά, είσαι σούπερ stylish”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα