Ανδρέας Κωνσταντίνου: Έγινε το απόλυτο meme στο “Μετά τη φωτιά” – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Κωνσταντίνου
Ανδρέας Κωνσταντίνου ΑΝΤ1

Η σκηνή του Ανδρέα Κωνσταντίνου στη σειρά “Μετά τη φωτιά” που προκάλεσε γέλια. Άλλαξε τη φωνή του και έμοιαζε με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Μετά τη φωτιά” του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (14/12).

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) πίεσε τον Οδυσσέα (Ανδρέας Κωνσταντίνου) να της πει επιτέλους τι νιώθει. Ωστόσο, εκείνος δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να της ανοίξει την καρδιά του και να της εκφράσει τον έρωτά του για εκείνην.

Οι δύο ήρωες έκαναν, παρόλα αυτά, μια συζήτηση, και είχαν μια πολύ τρυφερή σκηνή μεταξύ τους, στην οποία ο Οδυσσέας της είπε πως του αρέσει πολύ όταν τον αγγίζει. “Μ’ αρέσει όταν με ακουμπάς, όταν με αγγίζεις. Αισθάνομαι όμορφα, είναι σαν να μην φοβάμαι τίποτα” της είπε.

Όμως, πριν από αυτό, ο Οδυσσέας προσπάθησε να μιλήσει στην Ειρήνη και ο Νίκος τους διέκοψε.

Το “ακατάλληλο timing” του Νίκου σχολίασε ο Οδυσσέας με ένα σερί αστείων σκηνών, που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στο Twitter, αφού “φώτισαν” και την κωμική πλευρά του αγαπημένου ηθοποιού Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Αποκορύφωμα των σκηνών αυτών, ήταν η παρακάτω, όπου ο Οδυσσέας τα “έχωσε” στον Νίκο, αλλάζοντας μάλιστα τη φωνή του σε ένα σημείο και θυμίζοντας χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

“Αν δεν με έπρηζες εσύ όλη την ώρα, που πετάγεσαι σαν την λάμια με το που πάω να το πω. Προσπαθώ! Κι εσύ τσουκ!. “Ε συγγνώμη, συγγνώμη που διακόπτω, δεν μιλάμε τώρα, μετά!”. Δηλαδή, τι κάνεις κι εσύ; Δεν συναισθάνεσαι τη στιγμή;” του είπε.

Όπως ήταν λογικό, η αστεία αυτή σκηνή σχολιάστηκε έντονα στο Twitter, καθιστώντας τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στο απόλυτο… meme!

Οι αντιδράσεις για την αστεία σκηνή του Ανδρέα Κωνσταντίνου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα