Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από το “Ακόμα δεν είδες τίποτα” – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Τσουρός Ανδρέας Μικρούτσικος
Κώστας Τσουρός Ανδρέας Μικρούτσικος glomex

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα βρίσκεται πια στην εκπομπή του “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε γιατί.

Η συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με το MEGA περιλάμβανε την εμφάνισή του σε δύο τηλεοπτικά προγράμματα, στο “Buongiorno” της Φαίης Σκορδά και την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” με τον Κώστα Τσουρό. Όλα αυτά μέχρι πριν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα εμφανίζεται πια ως σχολιαστής στις εκπομπές της Κυριακής και ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε τους λόγους που έπεσαν τίτλοι τέλους στη συνεργασία τους.

“Δεν θα είναι ο Ανδρέας. Υπήρξε μία αναπροσαρμογή στην ώρα της εκπομπής και γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην είναι στο συγκεκριμένο μέρος. Είναι όλα καλά… φυσικά μιλάμε με τον Ανδρέα. Δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούμε φέτος, άλλη χρονιά”, είπε ο παρουσιαστής στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη μείωση της διάρκειας της εκπομπής, σχολιάζοντας πως αυτό είναι απόφαση του καναλιού “δεν έχει να κάνει με εμένα. Όταν αποφασίζει το κανάλι ότι έτσι θέλει να κάνει; Έχει να κάνει με τον προγραμματισμό γενικότερα, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα