Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε στο “Buongiorno” από το Ιπποκράτειο – Όσα είπε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε στο “Buongiorno” από το Ιπποκράτειο – Όσα είπε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από το “Buongiorno” της Παρασκευής και σε απευθείας σύνδεση με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο εξήγησε γιατί.

Απών ήταν από την τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά το πρωί της Παρασκευής (04/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να αναφέρει στην αρχή της εκπομπής της πως ο λόγος ήταν μία προγραμματισμένη εξέταση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί.

Αν και δεν μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του, ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε απευθείας σύνδεση από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αποκάλυψε ποιοι λόγοι τον κράτησαν μακριά από το τηλεοπτικό του πόστο σήμερα.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο παρουσιαστής ανέφερε αρχικά πως η προγραμματισμένη εξέταση εξελίχθηκε τελικά σε εισαγωγή και νοσηλεία και μετέφερε στους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό τα νεότερα της υγείας του.

 

“Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο, τέλος καλό όλα καλά […] Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε και το επείγον, γιατί εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι δεν είναι τίποτα, θα φύγω… και μου εξήγησαν ότι ήταν πολύ επείγον. Ήταν μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις, ακόμη και πολύ σκληρές και δύσκολες“, είπε αρχικά.

Αφού σχολίασε με σθένος τις πολιτικές εξελίξεις, μιας και ο αντικαταστάτης του σήμερα ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Φαίη Σκορδά του είπε πως αν ήξερε ότι ήταν τόσο καλά θα τον έβγαζε με link στην εκπομπή και όχι μέσω skype, με τον ίδιο να της απαντά: “Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αφού θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ένας άνθρωπος που λέει ο γιατρός ότι αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Ένας άνθρωπος που έδινε μάχη χθες, εγχειρισμένος να φύγει για να ‘ρθει στην εκπομπή σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα