Αντώνης Γούναρης για Fame Story: Μου είχε πει η γυναίκα μου “αν σώσεις την Άσπα Τσίνα, μην γυρίσεις σπίτι”

Αντώνης Γούναρης για Fame Story: Μου είχε πει η γυναίκα μου “αν σώσεις την Άσπα Τσίνα, μην γυρίσεις σπίτι”
Αντώνης Γούναρης Glomex

Ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο θυμήθηκαν άγνωστα περιστατικά από το "Fame Story", 20 χρόνια μετά την συμμετοχή τους, και αποκάλυψαν ποιους τραγουδιστές είχαν ξεχωρίσει τότε.

Τηλεοπτικό reunion έκαναν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο, 20 περίπου χρόνια μετά το “Fame Story”, το μουσικό talent show που είχε γίνει τεράστια επιτυχία τότε.

Οι δυο τους, που είχαν συμμετάσχει ως καθηγητές και κριτές, θυμήθηκαν καλές και κακές εμπειρίες από το “Fame Story”, αναφέρθηκαν σε περιστατικά που δεν γνωρίζαμε και εξομολογήθηκαν ποιους συμμετέχοντες είχαν ξεχωρίσει τότε.

“Το “Fame Story” ήταν η πρώτη μας τηλεοπτική εμφάνιση. Μπαίνω μέσα και είναι μέσα ένας Ολλανδός, η Τζούλι και μία κοπέλα της παράγωγης που δεν μιλάει. Εκείνοι που μας έκαναν εντύπωση ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Θάνος Πετρέλης, ο Κώστας Καραφώτης και η Καλομοίρα. Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στο “Fame Story 3”. Η παραγωγή ήθελε να έχει το πάνω χέρι στην επιλογή τραγουδιών και πολλές φορές διαφωνούσαμε και εγώ και η Τζούλι”, είπε αρχικά ο Αντώνης Γούναρης και αποκάλυψε:

“Ο χειρότερος τσακωμός ήταν ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την Φωτεινή και μετά με την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Είναι τρεις για αποχώρηση και έπρεπε να σώσουμε έναν. Και ο ένας ήταν η Άσπα και πρέπει να βγω εγώ να πω ότι εμείς οι καθηγητές σώζουμε την Άσπα. Και μου λέει η γυναίκα μου “αν σώσεις την Άσπα, μην γυρίσεις σπίτι”. Είπα στην παραγωγή πως αν είναι να χαλάσω το σπίτι μου, δεν θα σώσω την Άσπα”.

Εγώ ήθελα να πάει καλύτερα η Φωτεινή Τσιτσίγκου και η Μάρω Λύτρα. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης δεν ήθελε να ακούει τίποτα από μένα στην αρχή. Είχε φύγει από το δωμάτιο και εγώ του φώναζα. Δεν μπορούσα τότε να βγω στο μπαλκόνι μου να ποτίσω, γιατί είχε παιδάκια από κάτω με γράμματα που ήθελαν να τα δώσω στα παιδιά του “Fame Story”, είπε με τη σειρά της η Τζούλι Μασίνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα