Απίστευτη ατάκα από Κατερίνα Καινούργιου: “Με έβαλες εμένα τη γλάστρα μες στη γλάστρα”

Απίστευτη ατάκα από Κατερίνα Καινούργιου: “Με έβαλες εμένα τη γλάστρα μες στη γλάστρα”
Κατερίνα Καινούργιου Glomex

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτοσαρκάστηκε στον "αέρα" της εκπομπής "Super Katerina". Η ατάκα που είπε στον σκηνοθέτη της και το παράπονο προς τον συνεργάτη της Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Πρεμιέρα έκανε χθες, Δευτέρα (05/09), η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρουσιάζει και φέτος την πρωινή εκπομπή “Super Katerina” στον Alpha.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και φαίνεται να είναι από τις αγαπημπένες του τηλεοπτικού κοινού, αφού σήμερα, Τρίτη (06/09), βρέθηκε πρώτη στην τηλεθέαση.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αυτοσαρκάστηκε για άλλη μία φορά εν ώρα εκπομπής, όπως συνηθίζει να κάνει, σχολιάζοντας το πλάνο με το οποίο ξεκίνησε ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο πλάνο το πρόσωπο της παρουσιάστριας βρισκόταν ανάμεσα στα λουλούδια που κοσμούν το πλατό, με την ίδια να απευθύνεται στον σκηνοθέτη και να λέει:

“Έχω τον καλύτερο σκηνοθέτη της ελληνικής τηλεόρασης, τον πιο ωραίο, τον πιο ταλαντούχο, τον Δημήτρη Σταματόπουλο. Πώς το σκέφτηκες βρε άτιμε να βάλεις εμένα τη γλάστρα μες στην γλάστρα… φανταστικό!”.

Το παράπονό της από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Στο μεταξύ, με αφορμή τον σχολιασμό του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου που πρόβαλαν στη εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα παράπονό της από τον συνεργάτη της Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ σοβαρού και αστείου:

“Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον “Πεντάμορφο κόσμο”; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση, φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν… Πετρίδης… χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα.

Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα