Από το νέο My Style Rocks λείπει μόνο η Καγιά

Διαβάζεται σε 3'
Η νέα κριτική επιτροπή του My Style Rocks
Η νέα κριτική επιτροπή του My Style Rocks ΣΚΑΙ

Ολική επαναφορά για το My Style Rocks, το οποίο επιστρέφει για 8η σεζόν μέσα από τον ΣΚΑΪ. Η νέα κριτική επιτροπή με άρωμα GNTM και οι παλιές γνώριμες που επιστρέφουν.

Για όγδοη χρονιά επιστρέφει το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ο νέος κύκλος κάτι μας θυμίζει.

Το show μόδας επιστρέφει και έχει… άρωμα GNTM, αφού δύο πρόσωπα που ταυτίστηκαν με το ριάλιτι μόδας, ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Χριστοπούλου παίρνουν θέση ως κριτές στο πλευρό του Στέλιου Κουδουνάρη. Πρόκειται μάλιστα για την επιστροφή της γνωστής coach μοντέλων, η οποία ήταν ξανά κριτής στο My Style Rocks 3, που παρουσίαζε η Κατερίνα Στικούδη.

Ο νέος κύκλος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο show και για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο απευθείας από το GNTM, με τους κριτές να κάθονται σε ψηλές καρέκλες και να αποφασίζουν ποια περνάει ή όχι στην επόμενη φάση, οι διαγωνιζόμενες, όπως φαίνεται στο trailer κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του My Style Rocks.

Στην πρώτη πασαρέλα οι παίκτριες παρουσιάζουν τα outfit τους, άλλες εντυπωσιάζουν και άλλες απογοητεύουν, ενώ άλλες παραδέχονται πως δήλωσαν συμμετοχή στο παιχνίδι για “να απασχολήσουν κι άλλο“.

Η τελευταία φράση ανήκει στην Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Κατερίνα Πεφτίτση
Κατερίνα Πεφτίτση YouTube

Οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ καθώς στο ανανεωμένο My Style Rocks, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια, όπως τις συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού.

Το My Style Rocks κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (13/09) στις 21:00 και τόσο στο πρώτο επεισόδιο όσο και στο επεισόδιο του Σαββάτου (14/09) θα παρακολουθήσουμε τα bootcamps του διαγωνισμού, ενώ τη Δευτέρα (16/09) στις 16.30 ξεκινάει η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα.

My Style Rocks: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα