Asia Express: Κολέτσα και Μαρούλις επέστρεψαν incognito αλλά κάτι πήγε στραβά – Χαμός στο Twitter

Asia Express: Κολέτσα και Μαρούλις επέστρεψαν incognito αλλά κάτι πήγε στραβά – Χαμός στο Twitter
Χριστίνα Κολέτσα και Μαρία Μαρούλις Star Tv

Μετά την αποχώρησή τους από το "Asia Express", η Χριστίνα Κολέτσα και η Μαρία Μαρούλις είχαν μία 2η ευκαιρία. Έπρεπε να περάσουν απαρατήρητες, αλλιώς θα την έχαναν. Προσπάθησαν, μα το Twitter είχε άλλη άποψη.

Με άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το “Asia Express” στο Star το βράδυ της Παρασκευής (21/10), με τις αποστολές των παικτών να δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο.

Το ταξίδι των ζευγαριών συνεχίστηκε στο Λάος, μία χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά, βαθιά βουδιστική παράδοση και μεγάλη ιστορία. Μία χώρα, όμως, με διαφορετικούς ρυθμούς και διαφορετικές συνήθειες από την Καμπότζη, που τα ζευγάρια του “Asian Express” κλήθηκαν να ανακαλύψουν από την αρχή του race της ασυλίας.

Η νέα χώρα έκρυβε νέες αποστολές, νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, αλλά και νέες αφίξεις.

Asia Express: Αϊβάζης κι Δημηρόπουλος το νέο ζευγάρι

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος έφτασαν στο Λάος και μπήκαν στο παιχνίδι. Ο Γιάννης και ο Λευτέρης, φίλοι και συνάδελφοι, άφησαν για λίγο το θεατρικό σανίδι και ξεκίνησαν το auto stop, έτοιμοι να ζήσουν τις περιπέτειες του συναρπαστικού ριάλιτι.

Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος STAR

Asia Express: Κολέτσα και Μαρία έπρεπε να περάσουν απαρατήρητες

Παράλληλα, η Χριστίνα Κολέτσα και η Μαρία Μαρούλις (οι οποίες είχαν αποχωρήσει) έχοντας αποδεχθεί τη 2η ευκαιρία που τους έδωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, προσπάθησαν να επιστρέψουν στο “Asia Express” στα κρυφά!

Συμμετείχαν κανονικά στο race, αλλά δεν έπρεπε να τις αντιληφθεί κανείς, καθώς, αν τις έβλεπαν, θα έχαναν και θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.

Οι δύο παίκτριες προσπάθησαν να καμουφλαριστούν και να περάσουν απαρατήρητες, ωστόσο, το Twitter είχε άλλη άποψη, αφού θεώρησε αποτυχημένη την προσπάθειά τους.

Asia Express: Χαμός στο Twitter με την προσπάθειά τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα