Asia Express: Ο Βασάλος παρέδωσε μαθήματα μαγειρικής και αυτό πήγε όλο λάθος – “Πεθαίνουμε” φώναζε ο Fipster

Asia Express: Ο Βασάλος παρέδωσε μαθήματα μαγειρικής και αυτό πήγε όλο λάθος – “Πεθαίνουμε” φώναζε ο Fipster
Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster στο Asia Express glomex

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έχει φάει πολύ ρύζι στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ωστόσο η μαγειρική δεν φάνηκε να είναι το φόρτε του. Το επικό σκηνικό στο "Asia Express".

Από την Ταϋλάνδη μάς υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (11/11) σε ένα ακόμη επεισόδιο του “Asia Express” ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster και οι δύο παίκτες χάρισαν μία επική τηλεοπτική στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέδωσε μαθήματα βρασίματος ρυζιού στον συμπαίκτη του, ο οποίος λόγω βροχής και κούρασης δήλωσε πως δεν θα ήθελε να συνεισφέρει στο συγκεκριμένο race, το οποίο είχε σαφή οδηγία να βρουν το φαγητό τους.

Και ενώ ο παίκτης κατάφερε μετά από προσπάθεια να ανοίξει το περίεργο γκαζάκι, πρόσθεσε το βρόχινο νερό και στη συνέχεια το ρύζι, το βράσιμο δεν πήγε τόσο καλά, καθώς το νερό άρχισε μετά από λίγα λεπτά να χύνεται εκτός κατσαρόλας και πάνω στο γκαζάκι, ενώ οι φλόγες άρχισαν να μεγαλώνουν.

Καθόλου ψύχραιμος ο Fipster άρχισε να φωνάζει “πεθαίνουμε, πεθαίνουμε”, ωστόσο τη λύση έδωσε ο συμπαίκτης του ο οποίος άδειασε λίγο νερό από την κατσαρόλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα