Asia Express: Παραβίασαν τον πιο σημαντικό κανόνα και αποχώρησαν – Κατέρρευσε η Κλόντια

Asia Express: Παραβίασαν τον πιο σημαντικό κανόνα και αποχώρησαν – Κατέρρευσε η Κλόντια

Ένα από τα ζευγάρια παραβίασε τον σημαντικότερο κανόνα του "Asia Express", με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι. Η Κλόντια έχασε τις αισθήσεις της, με την Ρασέλ να τρομάζει και να βάζει τις φωνές.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το “Asia Express” το βράδυ της Κυριακής (06/11) στο Star και τα ζευγάρια “ρίχτηκαν” στον αγώνα για να περάσουν τα σύνορα για τη μαγευτική Ταϊλάνδη.

Στο τέλος του επεισοδίου, ένα από τα ζευγάρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει, επειδή παραβίασε τον πιο σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού, όπως ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο πιο βασικός κανόνας του “Asia Express” είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται χρηματική αμοιβή σε ντόπιο για συμμετοχή σε παιχνίδι ή για διανυκτέρευση.

Δυστυχώς, η Ρασέλ και η Κλόντια παραβίασαν τον κανονισμό, κάτι που τους κόστισε μια θέση και άρα την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Asia Express: Κατέρρευσε η Κλόντια, φώναζε η Ρασέλ

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης και ενώ περίμεναν για τα διαδικαστικά, η Κλόντια κατέρρευσε χάνοντας για μια στιγμή τις αισθήσεις της, με την Ρασέλ να φωνάζει “μαμά, μαμά” τρομαγμένη.

Αμέσως στο σημείο έφτασε ιατρική βοήθεια για να περιθάλψει την παίκτρια.

Asia Express: Αγαπημένη παίκτρια η Κλόντια

Οι χρήστες του Twitter συγκινήθηκαν με την αποχώρηση της Κλόντια, η οποία ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες, λόγω της δύναμης ψυχής της και της ψυχραιμίας της στις δοκιμασίες.

Νωρίτερα, την είχαν αποθεώσει ξανά, αφού έτρεχε με δεμένο πόδι, χωρίς να παραπονεθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα