Asia Express: Το Twitter αποθέωσε την Κλόντια – “Είσαι η μαμά όλων μας”

Asia Express: Το Twitter αποθέωσε την Κλόντια – “Είσαι η μαμά όλων μας”
Η Κλόντια στο Asia Express Star

Κύμα αγάπης στο Twitter προς την Κλόντια, η οποία πάντα δίνει ψυχή και πνεύμα στους αγώνες του "Asia Express", χωρίς να παραπονιέται. Έτρεξε με δεμένο πόδι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το “Asia Express” το βράδυ της Κυριακής (06/11) στο Star και τα ζευγάρια “ρίχτηκαν” στον αγώνα για να περάσουν τα σύνορα για τη μαγευτική Ταϊλάνδη, ενώ μόνο ο Γιάννης και ο Λευτέρης είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους και απόλαυσαν την τελευταία βόλτα στο μοναδικό Λάος.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια στην πορεία τους προς το checkpoint τής αποχώρησης, ήρθαν και πάλι αντιμέτωπα με την πινακίδα που τους απαγόρευε να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο, ενώ έπρεπε να μάθουν τον εθνικό ύμνο τής χώρας. Κάποιοι διεκδίκησαν ένα ακόμη έπαθλο αξίας 2.500 ευρώ και πήραν μέρος σε μία βουδιστική τελετή.

Ο Γιώργος και η Κρίστη δυσκολεύτηκαν περισσότερο, καθώς κουβαλούσαν και το μειονέκτημα, τη μαύρη σημαία! Έπρεπε πάση θυσία να απαλλαγούν από αυτήν, γιατί το ζευγάρι που θα έφτανε στον τερματισμό με τη μαύρη σημαία θα έπεφτε μία θέση στην κατάταξη και συνεπώς θα κινδύνευε να αποχωρήσει. Τελικά, κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι επάθλου!

Παρόλα αυτά, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν για ακόμα μια φορά την Κλόντια, τη μητέρα της Ρασέλ, λόγω της μεγάλης δύναμης ψυχής που έχει και της διάθεσής της να μην παραπονιέται ποτέ. Η Κλόντια ήταν με χτυπημένο και δεμένο πόδι, αλλά δεν δίστασε στιγμή να αγωνιστεί και έδωσε ξανά όλα όσα είχε και δεν είχε, χωρίς να τα παρατήσει, αν και νωρίτερα το σώμα της την είχε “προδώσει”.

Asia Express: Κύμα αγάπης προς την Κλόντια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα