Asia Express: Ζευγάρι παραβίασε σημαντικό κανόνα – Σκληρή ποινή και απρόσμενη αποχώρηση

Asia Express: Ζευγάρι παραβίασε σημαντικό κανόνα – Σκληρή ποινή και απρόσμενη αποχώρηση
Asia Express star tv

Στον δρόμο προς την ασυλία του Asia Express, οι εντάσεις θα φέρουν κάποιους παίκτες κοντά στην παραίτηση. Ένα ζευγάρι παραβιάζει σοβαρό κανόνα, ενώ οι τραυματισμοί θα οδηγήσουν σε αποχώρηση. Δείτε το trailer.

Το “Asia Express” επιστρέφει στις οθόνες μας την Παρασκευή 4/11 στις 21:00. Το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή, με παιχνίδι επάθλου & ασυλία και κάθε Κυριακή με παιχνίδι επάθλου και αποχώρηση!

Τι θα δούμε απόψε στο Asia Express

Μετά την αποχώρηση της Βιβής και της Kat Kat, στην τελευταία εβδομάδα στο Λάος, οι παίκτες συναντούν για πρώτη φορά μία πινακίδα που τους απαγορεύει να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο και τους υποχρεώνει να μετακινηθούν με εναλλακτικά μέσα. Τα δύο γρηγορότερα ζευγάρια θα διαγωνιστούν στο εθνικό άθλημα της χώρας, το Ratan Ball και θα διεκδικήσουν 2.500 ευρώ!

Στην πορεία τους στα υπέροχα ορεινά τοπία τής χώρας, οι παίκτες θα ψαρέψουν και θα πουλήσουν χέλια, ένα αγαπημένο φαγητό στο Λάος!

Στον δρόμο προς την ασυλία, οι εντάσεις θα φέρουν κάποια ζευγάρια κοντά στην παραίτηση. Ένα ζευγάρι παραβίασε τον πιο σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού, γεγονός που θα φέρει μια σκληρή ποινή. Οι τραυματισμοί θα οδηγήσουν σε μία απρόσμενη αποχώρηση.

Τέλος, το ζευγάρι που θα τα καταφέρει και θα κερδίσει την ασυλία, θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο προς τη μαγευτική Ταϊλάνδη!

Asia Express: Το trailer του επεισοδίου της Παρασκευής (04/11)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα