Ατζολετάκη: Βγήκα Σταρ Ελλάς το Σάββατο και τη Δευτέρα έδινα Ιστορία

Διαβάζεται σε 3'
Ατζολετάκη: Βγήκα Σταρ Ελλάς το Σάββατο και τη Δευτέρα έδινα Ιστορία

Η Γωγώ Ατζολετάκη περιέγραψε πώς κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1971 πριν καν ολοκληρώσει το εξατάξιο γυμνάσιο.

Η Γωγώ Ατζολετάκη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και η Σταρ Ελλάς του 1971 περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του στέμματος, πριν αποφοιτήσει από το εξατάξιο γυμνάσιο, καθώς και τη δική της ψυχοσύνθεση εκείνη την περίοδο.

«Δεν μ’ αρέσει να παρελθοντολογώ. Καμιά φορά κοιτάζω φωτογραφίες μου, γιατί ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι η ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας. Υπήρχαν πολλές ομορφότερες, απλώς ίσως σε εκείνη τη 12άδα είχα περισσότερη προσωπικότητα και ήμουν πιο χυμώδης. Τώρα βλέπω παλιές φωτογραφίες του παρελθόντος λέω “Τι ωραίο κορίτσι”, τώρα το βλέπω όμως», δήλωσε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

«Η ιστορία ξεκινάει από το 1970, όπου τότε το περιοδικό «Φαντάζιο» πήρε μέρος στον διαγωνισμό Miss Teenager International, που διοργάνωνε το περιοδικό “Μπράβο” της Γερμανίας και είχε τιράζ 300.000 περιοδικά. Για πρώτη φορά η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτό τον διαγωνισμό, που ήταν ένας διαγωνισμός προσωπικότητας», θυμήθηκε η Γωγώ Ατζολετάκη και περιέγραψε τη στιγμή που βρέθηκε στα γραφεία του Φαντάζιο, όπου στην κριτική επιτροπή βρίσκονταν ο διευθυντής του περιοδικού, Γιάννης Μπακογιαννόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Τσεκλένης, η Έφη Μελά και ο Κώστας Καρράς, οι οποίοι ήθελαν να ελέγξουν τις γνώσεις της.

«Όσο και να προσπαθούσα να γίνω Αθηναία, δεν έπαυα να είμαι ένα παιδί της Κρήτης. Το πρώτο ξενοδοχείο που έμεινα ήταν το Χίλτον στο Βερολίνο, με συνόδευε ο μπαμπάς μου βέβαια», είπε η Γωγώ Ατζολετάκη, για να συμπληρώσει: «Μετά ξαναγύρισα στο σχολείο, στην τελευταία τάξη του Γυμνασίου, δεν είχα “αέρα”. Κάπου προς τον Μάρτη μου είπε κάποιος, “Γιατί δεν πας στα καλλιστεία;”. Αρχίζω να του λέω ότι δεν είμαι όμορφη, δεν έχω ωραίο σώμα, γιατί αυτό πίστευα. Δεν με είχα δει στον καθρέφτη και ούτε με είχε απασχολήσει».

«Τότε προετοιμαζόμουν για τις απολυτήριες εξετάσεις του Γυμνασίου και είχα διαβάσματα. Δεν προλάβαινα να λουστώ και να χτενιστώ, για να την ομαδική φωτογραφία πήγα με περούκα. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά στη ζωή μου, που δεν προλάβαινα να τα γευτώ. Τα πράγματα έτρεχαν μπροστά κι εγώ από πίσω για να τα προλάβω. Αρκεί να πω ότι το Σάββατο βράδυ έγιναν τα Καλλιστεία, γύρισα σπίτι μου στις 6 το πρωί, έρχονταν ανθοδέσμες από νωρίς το πρωί της Κυριακής και τη Δευτέρα έδινα Ιστορία και έπρεπε να διαβάσω. Κάποια στιγμή είπα στους γονείς μου να κλείσουν τα τηλέφωνα», ανέφερε με χαμόγελο η Γωγώ Ατζολετάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα