Better Call Saul: Το πρώτο teaser trailer για την 6η σεζόν ίσως έχει κρυφό μήνυμα

Better Call Saul: Το πρώτο teaser trailer για την 6η σεζόν ίσως έχει κρυφό μήνυμα
AMC

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του "Better Call Saul", το οποία ίσως περιέχει κρυφό μήνυμα για την πρεμιέρα.

Το πρώτο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη έκτη και τελευταία σεζόν του “Better Call Saul”, της spinoff σειράς-διαδόχου του θρυλικού Breaking Bad έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ώρες το AMC. 

Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί το teaser εμφανίζονται τα “Ξαδέρφια”, οι γνωστοί δίδυμοι δολοφόνοι του μεξικάνικου καρτέλ και φτάνουν στη βίλα του Lalo (Προσοχή ακολουθούν spoliers: o οποίος στο φινάλε της 5ης σεζόν επέζησε από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, που ενορχήστρωσαν οι Gus Fring και Nacho).

Better Call Saul – Δείτε το teaser trailer:

Το κρυφό μήνυμα για την πρεμιέρα

Το AMC κλείνει το μάτι λέγοντας στους fans να “σημειώσουν στα ημερολόγιά τους” την ημερομηνία πρεμιέρας. Όμως τίποτα δεν γράφεται ως λεζάντα ξεκάθαρα. Και αυτό διότι μάλλον η ημερομηνία είναι κρυμμένη στον τόπο του εγκλήματος. Δύο γράμματα ξεχωρίζουν στα επισημαντικά πλακίδια των αστυνομικών τα “D” και “R” που ένας fan αποκρυπτογράφησε.

Σύμφωνα με το εύρημά του η 6η σεζόν του Better Call Saul -πιθανότατα- να κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου 2022. 

Όπως σημειώνουν οι Unboxholics, η 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul γνωρίζουμε ότι θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα αρκετά σύντομα όπως φαίνεται, ενώ συνολικά θα έχουμε να κάνουμε με 13 τελευταία επεισόδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα