Big Brother 2: Εκτός εαυτού η Ελένη Σπανού – Ούρλιαζε και έκλαιγε στο σπίτι

Big Brother 2: Εκτός εαυτού η Ελένη Σπανού – Ούρλιαζε και έκλαιγε στο σπίτι
Η Ελένη Σπανού στο "Big Brother 2" Glomex

Ξέσπασε η Ελένη Σπανού στο "Big Brother 2" μετά τον καβγά της με την Σαμάνθα. Ούρλιαζε ότι "βγήκε η κακιά του σπιτιού". Άφωνοι όλοι οι παίκτες.

Με εντάσεις, καβγάδες και κλάματα κύλησε η δεύτερη μέρα στο σπίτι του “Big Brother 2”, με τους παίκτες να προσπαθούν να εγκλιματιστούν και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες διαβίωσης και συμβίωσης.

Οι πρώτες αντιπαραθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς πρόκειται για διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν για το καλό του σπιτιού και των συγκατοίκων.

Το βράδυ της Τρίτης (31/08) στον ΣΚΑΙ, είδαμε την Σαμάνθα Μίσοβιτς να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς οι συμπαίκτες της αποφάσισαν να της μιλήσουν για το γεγονός ότι έχει απότομη συμπεριφορά και περίεργο ύφος απέναντι σε όλους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, όμως, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση, καθώς η Ελένη Σπανού προσπάθησε να της εξηγήσει ότι είναι κυκλοθυμική, με την Σαμάνθα να το παίρνει στραβά και να θεωρεί πως την είπε “διπρόσωπη”.

Η Ελένη της απάντησε να “ανοίξει ένα λεξικό” για να μάθει να μην μπερδεύει τα νοήματα των λέξεων, με την Σαμάνθα να εκνευρίζεται και να λέει πως γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά έχει ξένους γονείς, οπότε δεν γνωρίζει εξαιρετικά ελληνικά.

Έπειτα, η Ελένη προσπάθησε να της ζητήσει συγγνώμη αν την προσέβαλε και μετά ξέσπασε σε κλάματα, ουρλιάζοντας και φωνάζοντας πως παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά της και πως “βγήκε η κακιά του σπιτιού” για άλλη μια φορά.

Στο ξέσπασμά της, οι παίκτες έμειναν άφωνοι, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να την καθησυχάσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα