Χρήστος Φερεντίνος: Στον ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής μετά από 30 χρόνια – Οι εκπομπές που αναλαμβάνει

Χρήστος Φερεντίνος: Στον ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής μετά από 30 χρόνια – Οι εκπομπές που αναλαμβάνει
Χρήστος Φερεντίνος ΣΚΑΪ

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ υποδέχεται στην τηλεοπτική οικογένειά του τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παρελθόν αποτελεί -και επίσημα- από τον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος και μετά από 10 χρόνια “μετακομίζει” στο πρώτο τηλεοπτικό “σπίτι” του, τον ΣΚΑΙ.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι του Φαλήρου υποδέχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον γνωστό παρουσιαστή, “στο κανάλι από όπου ξεκίνησε“, αφού ο Χρήστος Φερεντίνος συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το 1993 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ παρουσιάζοντας την εκπομπή “Άκου να Δεις“.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και με “διπλό χτύπημα”, αφού τον Οκτώβριο θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής βραδινής εκπομπής, ενώ τον Νοέμβριο θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού “Μονομάχος“, που παρουσίαζε πριν περίπου δύο δεκαετίες στο STAR.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

Αφού το λέει ο ΣΚΑΪ είναι είδηση: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε!

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, το όνομα που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στον ΣΚΑΪ με ανανεωμένη διάθεση και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει!

Ο κορυφαίος παρουσιαστής μάς υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές, με το πηγαίο ταλέντο του, την αμεσότητά του και το μοναδικό του χάρισμα να χτίζει σχέσεις ξεχωριστές με το κοινό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

10 χρόνια alpha 10 χρόνια αξέχαστα!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον alpha που υπήρξε οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια για μένα!Μια όμορφη υποστηρικτική ζεστή οικογένεια!alpha σ ευχαριστώ”, είχε γράψει ο παρουσιαστής πριν μερικές ημέρες σε ανάρτησή του στο Instagram κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο συνεργασίας με το κανάλι.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Φερεντίνου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα