Δανάη Μπάρκα: Πήρε θέση στην κόντρα Καινούργιου – Σκορδά με μια… χειρονομία

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μπάρκα: Πήρε θέση στην κόντρα Καινούργιου – Σκορδά με μια… χειρονομία

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μην “παίξει” αποσπάσματα από την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά στην εκπομπή της, αλλά διάλεξε στρατόπεδο σηκώνοντας την κούπα του καφέ της.

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά αποτελεί το “καυτό” θέμα της ημέρας στις πρωινές εκπομπές, με τους παρουσιαστές και τους ανθρώπους της ομάδας τους να σχολιάζουν, αναπόφευκτα, τα όσα συνέβησαν.

Το πρωί της Πέμπτης (09/11) η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μην προβάλει στην εκπομπή της “Πάμε Δανάη!” στο MEGA αποσπάσματα από το ξέσπασμα της Καινούργιου ή τις δηλώσεις της Σκορδά, ωστόσο, είπε πως “εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις”, ενώ, στην ουσία, πήρε θέση με μια χειρονομία της.

Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε: “Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου, να είμαστε ενωμένοι και να σκεφτόμαστε ότι στη θέση του άλλου μπορεί να βρεθούμε εμείς. Να σεβόμαστε τους άλλους και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους”.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια σήκωσε μία κούπα καφέ με το λογότυπο της εκπομπής “Fay’s Time” της Φαίης Σκορδά και έστειλε την αγάπη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα