Δημήτρης Αποστόλου: Τι θα γινόταν στους “Δύο Ξένους” αν συνεχιζόταν η σειρά

Δημήτρης Αποστόλου: Τι θα γινόταν στους “Δύο Ξένους” αν συνεχιζόταν η σειρά
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια, σε πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς "Δύο Ξένοι", 1999 eurokinissi

Ο σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και για τη συνέχεια των "Δύο Ξένων" που δεν είδαμε ποτέ. Τι αποκάλυψε για το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή".

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/3 ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος αποκάλυψε γιατί έκαψε στη φωτιά το σενάριο του τρίτου κύκλου της θρυλικής σειράς “Δύο Ξένοι”, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς θα είχαν εξελιχθεί οι χαρακτήρες και η πλοκή αν συνεχιζόταν η σειρά.

“Είχαν γραφτεί σενάρια για 3η χρονιά για τους “Δύο Ξένους”. Τα κάψαμε στη φωτιά. Ήταν αδικία, λόγω οικονομικών δεν προχώρησε. Θα τους βλέπαμε όλους πολλά χρόνια μετά. Θα παντρευόταν ο Κωνσταντίνος με τη Δήμητρα Παπαδήμα στο Λονδίνο και η άλλη θα μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά. Ο άλλος θα γινόταν σκηνοθέτης του συρμού, η Μαρίνα θα έκανε αρχαίο δράμα και η Ντένη θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους κάνει πάλι ζευγάρι. Η Φλώρα θα έφευγε για το νησί και θα γινόταν στιχουργός, μετά τον θάνατο του Μένιου στη φυλακή”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο σεναριογράφος μίλησε για τη μακροχρόνια επαγγελματική του σχέση με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ τόνισε πως το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” ήταν το “επαγγελματικό τους τραύμα”.

“Δεν μαλώσαμε, είχαμε τα δικά μας, ξεχωρίσαμε. Το επαγγελματικό μας τραύμα ήταν το “Τι ψυχή”, γιατί πέθανε στα χέρια μας. Κι αυτό νομίζω δεν το ξεπεράσαμε ποτέ. Ήταν η πιο καλή, η πιο ώριμη στιγμή μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα