Ευτυχισμένοι Μαζί: ‘Φίφη’ και ‘Γιαννάκης’ συναντήθηκαν ξανά μετά από 14 χρόνια – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ευτυχισμένοι Μαζί: ‘Φίφη’ και ‘Γιαννάκης’ συναντήθηκαν ξανά μετά από 14 χρόνια – Δείτε πώς είναι σήμερα
Στιγμιότυπο από τη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" YouTube

Κόκκινο χτύπησε η νοσταλγία με την τυχαία συνάντηση της 'Φίφης' και του 'Γιαννάκη' από τη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι Μαζί", οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια παραλία 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Έγραψαν ιστορία ως η μικρή κόρη της Ελένης και ως ο μικρότερος γιος του Διονύση, στο “Ευτυχισμένοι Μαζί“, μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες οικογενειακές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία κάθε φορά που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για τη ‘Φίφη‘ και τον ‘Γιαννάκη‘, κατά κόσμον Εύη Δαέλη και Σάββα Σαλίπα, τα δύο παιδιά που έγιναν ευρέως γνωστά στο πλευρό της Κατερίνας Λέχου και του Γιάννη Μπέζου, μέσα από τις απίστευτα κωμικές και τρυφερές ιστορίες της κλασσικής πια σειράς.

Η Εύη Δαέλη συνεχίζει την πορεία της στην υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ο Σάββας Σαλίπας έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σπουδάζει Ναυτιλιακά.

Η Εύη Δαέλη:

Ο Σάββας Σαλίπας:

Και μπορεί η σειρά να έχει ολοκληρωθεί εδώ και 14 χρόνια, το φετινό όμως καλοκαίρι έμελλε να είναι αυτό που οι δυο τους θα συναντιούνταν ξανά και μάλιστα τυχαία.

Με ανάρτησή της στα social media, η Εύη Δαέλη ανέφερε πως συναντήθηκε ξανά με τον αγαπημένο της ‘Γιαννάκη’ στο νησί της Σύρου, όπου και οι δύο βρίσκονται εκεί για τις διακοπές τους.

“Ότι αυτό θα συνέβαινε τυχαία, δεν το περίμενε κανείς”, ακούγεται να λέει η Εύη Δαέλη με τον Σάββα Σαλίπα να προσθέτει, “ότι θα συναντιόμασταν εδώ στη Σύρο, ε;”. “Καλές μας διακοπές αγάπη μου”, του εύχεται με τη σειρά του η νεαρή ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα