Ελένη Μενεγάκη: Η θρυλική απορία της για τον λούτσο – “Έχει γράψει ιστορία 20 χρόνια τώρα”

Ελένη Μενεγάκη: Η θρυλική απορία της για τον λούτσο – “Έχει γράψει ιστορία 20 χρόνια τώρα”
Ελένη Μενεγάκη Glomex

Στον Γιάννη Τσιμιτσέλη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Μενεγάκη και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς προέκυψε η θρυλική απορία της για τον λούτσο, που έγινε viral. Όσα περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής “Fishy” του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA, ήταν την Κυριακή (09/10) η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην Άνδρο, τον τόπο που εκείνη αγαπά ιδιαίτερα, και μετά από τις βόλτες και τις εξορμήσεις τους, απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα.

Μεταξύ άλλων, μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με το ψάρεμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη για το πώς προέκυψε η θρυλική απορία της για τον λούτσο, η οποία προκαλεί γέλιο μέχρι και σήμερα.

“Να σου πω την αλήθεια, αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι να το μαγειρέψει η κυρία Βέφα. Τι να ξέρω και εγώ τότε 25-26 χρονών; Πόσα ψάρια να ξέρω; Τα πιο γνωστά. Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κυρία Βέφα, απλά είχα κάνει την ερώτηση, μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Και όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος Αναστασιάδης μετά από τρεις βδομάδες στην εκπομπή, έφερε μια σακούλα με έναν λούτσο. Και μου είπε “να τος Ελένη, αυτός είναι, αυτός που αναρωτιόσουν”. 25 χρονών εγώ. Σήμερα και ξεκαρδίζομαι με ό,τι μου κάνει πιο πειραγμένο. Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ δεν πρέπει να του έκανα ούτε μισή ερώτηση, μίλαγε μόνος του. Και έγραψε ιστορία ο λούτσος 20 χρόνια τώρα”, πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα