Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο χωρισμός, οι διαφωνίες με τον πατέρα της και η ντροπιαστική ερώτηση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο χωρισμός, οι διαφωνίες με τον πατέρα της και η ντροπιαστική ερώτηση

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, ενώ μίλησε για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα ΜΜΕ.

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας (12/06) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, για την οικογένειά της, αλλά και για τον χωρισμό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την ανάγκη να αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα για ένα διάστημα, λέγοντας: Δεν θέλω να ανακοινώνω την κάθε μου επιλογή και να “ζητάω” την άδεια και τη γνώμη, όταν αφορά την προσωπική μου ζωή. Δεν νιώθω ότι κρύβομαι. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν έχω κάνει κάποιο έγκλημα”.

“Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής” είπε η δημοφιλής ερμηνεύτρια για τον χωρισμό της.

“Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο”, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, είπε πως διαφωνεί σε πολλά πράγματα με τους γονείς της και ειδικά με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο στη σχέση τους.

“Το καλό είναι ότι είναι και οι δύο άνθρωποι που επιτρέπουν την ελευθερία σε σοβαρό βαθμό, όχι αστεία, όχι θεωρητικά. Με τον μπαμπά μου διαφωνούμε πάρα πολύ. Δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που σε φέρνει στον κόσμο, είναι ίδιος με εσένα. Είναι τόσο όμορφο που δεν είμαστε ίδιοι και τόσο όμορφο που μου άνοιξαν τον δρόμο να μην είμαστε ίδιοι. Πολλές φορές ο πατέρας μου έχει κάνει πράγματα με τα οποία διαφωνώ”, είπε.

Και πρόσθεσε:Μιλάει, τι να κάνω, δεν μπροώ να τον φιμώσω. Από την άλλη, μπορώ να δεχτώ ότι ο πατέρας μου έχει πει κάποια πράγματα μέσα στη διάρκεια αυτών των χρόνων, αυθόρμητα, (γιατί είναι πολύ αυθόρμητος) και τα οποία έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη έκταση. Αλλά, όταν κάνει ένας άνθρωπος ένα ατόπημα, δεν το συνεχίζουμε”.

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση των δημοσιογράφων που ρωτάνε τον πατέρα της για το πότε θα κάνει παιδί η ίδια, λέγοντας: Δεν γίνεται να φτάνουμε στο 2023, που παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών, και να τον τρέχουν οι δημοσιογράφοι και να του λένε: “απομακρυνθήκατε από το να γίνετε παππούς;”. Είναι ντροπιαστικό για μια γυναίκα. Δεν γίνεται συνέχεια να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ προσωπικό. Το αν κάνεις παιδί ή όχι, είναι μια επιλογή που δεν αφορά κανέναν. Θα προτιμούσα να ρωτήσουν εμένα αντί τον πατέρα μου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα