Emily in Paris: Στο Netflix από σήμερα η 3η σεζόν – Τι αλλάζει στο στυλ

Emily in Paris: Στο Netflix από σήμερα η 3η σεζόν – Τι αλλάζει στο στυλ
Emily in Paris Netflix

Ο νέος κύκλος του "Emily in Paris" είναι διαθέσιμος στο Netflix και η Lily Collins επιστρέφει με καινούργιες περιπέτειες. Ποιες ενδυματολογικές αλλαγές θα δούμε στην 3η σεζόν.

Διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix είναι από σήμερα, Τρίτη (21/12), η 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς “Emily in Paris” με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Lily Collins.

Όπως και στις προηγούμενες δύο σεζόν, έτσι και σ’ αυτήν, τα επεισόδια είναι 10.

Στον νέο κύκλο, έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Emily καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Δημιουργός της σειράς, που έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο, είναι ο Darren Star, ενώ πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Phillippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, Lucien Laviscount, Paul Forman, Melia Kreiling και Kevin Dias.

Emily in Paris: Οι ενδυματολογικές αλλαγές στην 3η σεζόν

Ένας από τους λόγους που η σειρά “Emily in Paris” έγινε παγκοσμίως γνωστή και αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους τηλεθεατές, είναι το στυλ και οι ενδυματολογικές επιλογές της πρωταγωνίστριας – και όχι μόνο.

Το στοιχείο αυτό συνεχίζει να είναι έντονο και στην 3η σεζόν, φυσικά, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Σε συνέντευξή του στο Page Six, ο Lucien Laviscount, που παίζει τον Alfie στην σειρά, δήλωσε πως η νέα σεζόν είναι “μεγαλύτερη, καλύτερη και εντονότερη”, ενώ αναφερόμενος στα outfits της συμπρωταγωνίστριάς του, είπε: “Έβλεπα τη Lily να έρχεται στο σετ…και μου κοβόταν η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα”.

Ο William Abadie, που υποδύεται τον Antoine, πρόσθεσε ότι η ενδυματολόγος της σειράς, Marylin Fitoussi, είχε σκοπό να δώσει χώρο και νέους και πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές σε αυτή τη σεζόν, ενώ θα έδινε μεγάλη βάση σε vintage ρούχα και κομμάτια από thrift-stores και second-hand καταστήματα. “Όλοι περάσαμε αρκετό χρόνο στα καμαρίνια και η Fitoussi ήθελε να αναδείξει νέους σχεδιαστές αυτή τη σεζόν. Είναι σημάδι των καιρών να “αναμειγνύεις” μεγάλους σχεδιαστές με νέους, vintage κομμάτια και ρούχα από thrift-stores. Βοηθάει στην αναβάθμιση της σειράς και φέρνει τη διαφορετικότητα στο τραπέζι” τόνισε.

Τέλος, ο Samuel Arnold προσέθεσε ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της Fitoussi βοήθησαν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων περισσότερο από οτιδήποτε. “Απλά αντιλαμβάνεται κάθε χαρακτήρα και ξέρει πώς να τον φέρει στη ζωή μέσω της γκαρνταρόμπας. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα