Εντυπωσίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Grand Finale του “Σπίτι με το Mega”

Εντυπωσίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Grand Finale του “Σπίτι με το Mega”

Το "έκαψε" ο αγαπημένος τραγουδιστής στο τελευταίο "Σπίτι με το Mega" για το 2020. Ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του και χάρισε μοναδικές στιγμές.

Μια εντυπωσιακή βραδιά χάρισε στους τηλεθεατές του Mega ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ του Σαββάτου (19/12), η οποία αποτέλεσε το Grand Finale για το 2020 του “Σπίτι με το Mega”.

«Με λένε Γιώργο» τραγούδησε στα πρώτα λεπτά της βραδιάς και ο Μαζωνάκης έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει.

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεδίπλωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, στα 30 χρόνια της καριέρας του, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές.

Ακόμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχτηκε τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξήγησαν τι σημαίνει «αγαπώ» και τίμησαν τον τόπο καταγωγής του-την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

Από το «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας» μέχρι και το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ο μοναδικός ερμηνευτής χάρισε μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Επίσης, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του single «Τόσα Βράδια» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Κυρίτση, ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Και στο τέλος, χάρισε ένα εντυπωσιακό φινάλε στους τηλεθεατές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα