Ετεοκλής Παύλου: Πήγε στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου με μαξιλαράκια μπουτιού

Ετεοκλής Παύλου: Πήγε στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου με μαξιλαράκια μπουτιού
Ετεοκλής Παύλου Glomex

Το πάνελ της εκπομπής "Breakfast@Star" προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου και τις πρώτες μέρες της σχέσης του με την Ελένη Χατζίδου. Ντράπηκε ο παορυσιαστής.

Ένα γκάλοπ με θέμα “Πώς αντιδράς αν στον πρώτο μήνα της σχέσης σας φέρει πράγματα στο σπίτι σου; Κριντζάρεις ή είσαι οκ;” έκαναν στην εκπομπή “Breakfast@Star” το πρωί της Πέμπτης (19/01) και στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους παρουσιαστές.

Ο Στάυρος Βαρθαλίτης, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, ανέφερε διάφορα παραδείγματα, ενώ “ξεσκέπασε” και τον Ετεοκλή Παύλου, λέγοντας πως την πρώτη βδομάδα της σχέσης του με την Ελένη Χατζίδου είχε πάει στο σπίτι της την κούπα του.

“Για ποιο λόγο τους μιλάω; Ανοίγομα και λέω πράγματα στον Σταύρο. Αυτό με την κούπα τι το ήθελες τώρα;”, είπε ο Ετεοκλής Παύλου, για να έρθει μετά μια μεγαλύτερη αποκάλυψη, που τον έκανε να ντραπεί και να κρατάει με απελπισία το κεφάλι του.

“Την κούπα ή το άλλο που μας έλεγε, που είχε πάρει το μαξιλαράκι μπουτιού;”, ειπε η Μαίρη Αργυριάδου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης συμπλήρωσε: “Α ναι! Και τα μαξιλαράκια ανάμεσα στα μπουτάκια του, γιατί δεν κοιμάται αλλιώς ο Ετεοκλής”.

Προηγουμένως, ο Ετεοκλής Παύλου είχε πει για την σχέση του με την γνωστή τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστριά του: Εγω τη δεύτερη βδομάδα πήρα οδοντόβουρτσα, προς την τρίτη βδομάδα πήρα δυο εσώρουχα. Στην τσέπη τα έβαζα, δεν κατάλαβε κανείς τίποτα”.

“Εγώ σκέφτηκα ότι με βλέπει σοβαρά και χάρηκα”, απάντησε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα