Eurovision 2023: Το Twitter βρήκε τον σωσία του Θανάση Ευθυμιάδη

Eurovision 2023: Το Twitter βρήκε τον σωσία του Θανάση Ευθυμιάδη
Θανάσης Ευθυμιάδης MEGA TV

Η φοβερή ομοιότητα ενός εκ των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό της Eurovision 2023 με τον ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του διαδικτύου.

Eurovision χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται και ο Α’ Ημιτελικός που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τρίτης (09/05) στο Λίβερπουλ είχε αρκετά.

Ένα από αυτά ήταν η συμμετοχή της Μολδαβίας με τον Pasha Parfeni, ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή της Μ&S Bank Arena το ατμοσφαιρικό και έθνικ τραγούδι “Soarele şi Luna”, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει το κοινό και να κερδίσει ένα από τα 10 εισιτήρια για τον μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο.

Ωστόσο, εκτός από τα στοιχεία που έκαναν τη συγκεκριμένη συμμετοχή να ξεχωρίσει, οι χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα βρήκαν ακόμα ένα και αυτό δεν ήταν άλλο από τη φοβερή ομοιότητα του τραγουδιστή με τον Έλληνα ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη.

Οι αντιδράσεις στο Twitter τόσο για την εμφάνιση όσο και τον πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός, διαδέχθηκαν η μία την άλλη και πολλοί αναρωτήθηκαν “τι γυρεύει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη Eurovision“.

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Μολδαβίας

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα